„Trei puncte uriașe pentru noi”. Țălnar laudă jocul „stegarilor” din prima parte a meciului cu Luceafărul

Marius ANGHEL 22 Nov. 2016, 18:42 Campionat

Fără golgheterii Sabrin Sburlea și Laurențiu Manole, FC Brașov nu a acuzat probleme în atac în meciul de astăzi de la Sânmartin cu Luceafărul Oradea, în etapa a 18-a, intermediară, a Ligii 2. „Stegarii” au câștigat cu 2-1 prin golurile lui Petre Goge și Sergiu Istrati și au urcat, cel puțin până mâine, când joacă Sepsi OSK, pe locul 2 în clasament, la două puncte de liderul Juventus București, care are meci acasă cu Dacia Unirea Brăila și se poate distanța din nou la cinci puncte de urmăritoare.

Jucătorii lui Cornel Țălnar au făcut o primă repriză bună cu Luceafărul și au intrat la cabine în avantaj după golul pe final de repriză al lui Petre Goge (38), care a finalizat cu un șut din 12 metri lateral stânga sub transversală, bară gol. În partea secundă, bihorenii au pus stăpânire pe joc, dar cei care au înscris au fost tot oaspeții, prin Sergiu Istrati (79), după o fază de toată frumusețea făcută de Petre Goge. 

Gazdele au reintrat în joc cu patru minute înainte de final, după golul bombă al lui Paul Păcurar (86), șut în vinclu din fața careului, însă nu au mai avut forța să obțină măcar un punct.

„Am făcut o primă repriză foarte bună, aș spune chiar că a fost cea mai bună de când sunt eu la echipă. După pauză ne-am retras puțin, am încercat să conservăm rezultatul și eventual să «lovim» pe contraatac. Ne-a ieșit, a venit și golul al doilea, după care ne-am retras și mai mult, deși am avut și 2-3 contre pe care le puteam fructifica. Sunt trei puncte uriașe pentru noi în economia acestui campionat, așa că putem spune că a fost o după amiază foarte bună pentru suporterii brașoveni. Felicit băieții pentru felul în care au înțeles să se dăruiască, să se pună în slujba echipei și să respecte, cu sfințenie aș spune, ceea ce am pregătit noi înainte de joc”, a spus, citat de Monitorul Expres, Cornel Țălnar.

FC Brașov joacă următorul meci luni, de la ora 18:00, pe teren propriu cu CS Afumați, în timp ce Luceafărul Oradea stă la finalul săptămânii, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Șoimii Pâncota.

Foto: captură DigiSport

Marius ANGHEL 22 Nov. 2016, 18:42 Campionat
Pe aceeași temă