Trei puncte mari în „Cetate”! Suporterii albaiulieni vor la promovare

10 Oct. 2011, 14:20 Campionat
Trei puncte mari în

„Unirea la promovare!”, a fost sloganul suporterilor albaiulieni la finalul jocului câștigat de trupa lui Stelian Gherman, ieri, pe „Cetate” cu UTA, scor 1-0.

Unicul gol al meciului cu „Bătrâna Doamnă” a fost marcat de Petcuț (61), iar fanii visează că favoriții lor pot ocupa unul din primele două locuri ce duc în Liga I, la finalul sezonului.

FC Unirea continuă să impresioneze și a ajuns pe locul 4, după 8 etape, acumulând 14 puncte. „Seria este foarte echilibrată, însă trebuie să fim realiști și să recunoaștem că Bistrița și Timișoara au într-adevăr forță. Noi ne propunem să stăm în față cât mai mult, iar dacă prindem un culoar favorabil nu ne vom da la o parte”, recunoaște antrenorul unirist Stelian Gherman, echipa sa bifând cu UTA cea de-a două victorie consecutivă.

„Nu mă așteptam să strângem 14 puncte după primele 8 etape, mai ales că totul s-a făcut din mers. Băieții merită tot respectul pentru jocul cu UTA, dorința de a câștiga a fost mare și de această dată. Ne descurcăm din ce in ce mai bine pe faza de atac, victoria cu Aradul este una extrem de importantă. În continuare ne așteaptă meciuri grele pe teren propriu, trebuie să rămânem concentrați”, a mai precizat tehnicianul unirist, ce nu a putut miza pe serviciile lui Pleniceanu, accidentat, însă suplinit cu succes de către albaiulianul Mircea Oprea.

Articol scris de Lucian DANCIU

10 Oct. 2011, 14:20 Campionat
Pe aceeași temă