„Trebuie să mergem înainte după acest meci”

19 Sep. 2011, 11:27 Campionat
„Trebuie să mergem înainte după acest meci

FC Argeș a cedat cu scorul de 3-1 meciul disputat cu Gloria Bistrița, dar tehnicianul argeșenilor nu este dezamăgit de evoluția băieților săi.

„A fost un meci câștigat datorită plusului de experienta. La acest capitol s-a făcut diferența. Noi am făcut un meci bun, dar am comis unele mici greșeli. Am avut și ghinion cu accidentarea lui Ghiță, nici Croitoru nu a fost la capacitate maximă din punct de vedere medical. Am pierdut un meci, dar asta nu înseamnă că nu vom mai lupta. Avem meciuri importante în continuare și va trebui să tratăm fiecare meci cu gândul la victorie. Fotbaliștii trebuie să rămână la fel de concentrați pentru că acest campionat nu se încheie cu meciul de astăzi cu Gloria Bistrița.” , a declarat Viorel Dumitrescu după meci.

Daniel Ghiță s-a accidentat în debutul meciului

Încă din startul jocului cu Gloria Bistrița, argeșenii au fost urmăriți de ghinion. Căpitanul Daniel Ghiță s-a accidentat în chiar primul minut de joc al meciului. Acesta a avut un duel pentru balon cu Velcovici si dupa un duel în tușă a suferit o entorsă la genunchi. În ciuda dorinței sale de a reveni pe teren, căpitanul alb-violeților nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu Cătălin Tudor. Rămâne de văzut acum când va trebui să stea departe de gazon jucătorul echipei FC Argeș, altfel un pion important în schema tactică a lui Viorel Dumitrescu.

Flavius Croitoru a avut problme medicale înainte de meci

Ghinionul argeșenilor în întâlnirea cu Gloria Bistrița s-a văzut încă dinainte de debutul meciului. Antrenorul Viorel Dumitrescu a fost în dubii cu privire la cine va ocupa postul de titular în poarta piteștenilor până înainte de încălzire. Titularul obișnuit, Flavius Croitoru s-a confruntat cu o gripă puternică și a avut febră puternică înainte de meci. Până la urmă, „China” așa cum este poreclit portarul piteștenilor a fost titularizat și a făcut un meci foarte bun în ciuda faptului că a comis o greșeală la golul trei marcat de jucătorii echipei Gloria Bistrița.

Sursa: Ziarul Top

19 Sep. 2011, 11:27 Campionat
Pe aceeași temă