„Trebuie să ieșim cât mai repede din pasa asta neagră”

Mihai Andries 08 May. 2014, 10:52 Campionat

Antrenorul Universității consideră că echipa are probleme defensive care trebuie remediate în cel mai scurt timp. La finalul partidei cu Metalul Reșița, Gabi Balint a declarat: „Suntem foarte supărați pentru rezultat. Nu pot să spun că băieții nu au vrut. Au arătat atitudine, dar se fac greșeli. Avem 1-0, facem acea greșeală pe final de primă repriză și suntem imediat egalați. La 1-0 avem penalty clar, eu nu știu ce trebuia să mai vadă arbitrul în situația aceea. Nu-mi place să dau vina pe arbitrii, noi suntem principalii vinovați. Dar dacă dădea penalty și se marca se făcea 2-0 și se închidea jocul. Avem probleme defensive, facem și gafe mari. În minutul 5, Ljubinkovic le-a dat cadou o minge. Este o situație grea, din care trebuie să ieșim pentru că se apropie celelalte echipe. Pe bună dreptate publicul e nemulțumit. A început să vină la stadion și îmi pare rău că nu îi aducem bucurii.”

Despre celelalte rezultate de miercuri, Balint a comentat: „ASA s-a ajutat în primul rând pe ea, dar totodată ține Bistrița la trei puncte de noi. S-au apropiat și Vâlcea, și Reșița. Se va juca până la ultimul meci”.

Antrenorul Universității a prefațat jocul de sâmbătă, de la Vâlcea: „Avem un meci foarte greu la Vâlcea, de la ora 11. De când am venit nu am jucat nici un meci de la ora 11. Va fi greu să ne refacem pentru acel meci, avem probleme mari cu doi jucători, unul este Șerban, care are o luxație la umăr, celalalt e Ganea, care are o problemă la genunchi. Să vedem mâine dacă va trebui să mai aducem vreun junior, e nevoie de doi în teren după cum știți. Va trebui să improvizăm, dar mergem înainte, ce să facem. Trebuie să facem tot posibilul să ieșim cât mai repede din pasa asta neagră”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 08 May. 2014, 10:52 Campionat
Pe aceeași temă