„Trebuia să intru eu pe teren”

31 May. 2009, 18:51 Campionat

Prima repriză a meciului dintre Ceahlăul Piatra Neamț și FC Buftea a prins-o pe Ana Maria Prodan la tribuna zero, preferând să își privească jucătorii de acolo. Vizibil nemulțumită de scorul de la pauză, 2-0 pentru oaspeți, președinta a coborât pe gazon pentru a discuta cu jucătorii și a rămas pe banca de rezerve.


„Am coborât la pauză să vorbesc cu ei. Nu se poate să faci asemenea greșeli. Am luat două goluri identice în prima repriză. Gafița putea să facă orice în careu pentru că nu era marcat de nimeni. Nu am mai văzut asemenea nepăsare și dezinteres. Dacă îmi luam eu echipamentul și intram pe teren mă descurcam mai bine decât majoritatea. Au niște aere de vedete de n-am mai văzut. Astăzi a fost șansa lor și au ratat-o. Le-am spus că în cazul unei victorii își vor lua primele, dar se pare că le place să joace fără bani.”

Toți jucătorii au contracte doar până în vară


„Să văd eu ce vor face în vară atunci când le expiră contractele. Mă bucur că am fost atât de inspirată și le-am făcut contracte doar până atunci. Nu îi cumpără nimeni la modul în care au evoluat în acest retur. Eu le-am oferit șansa să joace în retur și ei și-au bătut joc. Dacă nu se făceau punctele alea în tur acum eram retrogradați.”

Vedeta Teodor Chiacu

„Ce a făcut Chiacu este incredibil. Nu a vrut să iasă la încălzire și a zis că el nu e rezervă. Nu îi înțeleg aerele astea de vedetă. Eu am avut foarte multă încredere în el și mereu am spus că este mult mai bun decât fratele lui Hristu. Până și domnul Florin Marin l-a apostrofat când a văzut ce atitudine are.”

Nu s-a hotărât ce face din vară

„Nu știu ce voi face din vară. Nu spun că plec, dar nici că rămân. Am avut ceva discuții cu oficialitățile de aici,dar încă nu am luat nicio hotărâre. Momentan sunt extrem de dezamăgită.”

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
Foto: Marius Anghel
 

31 May. 2009, 18:51 Campionat
Pe aceeași temă