Tot cu gândul la înfrângerea cu Juventus! „Sperăm să fim lăsați să jucăm”

30 Aug. 2011, 16:08 Campionat
Tot cu gândul la înfrângerea cu Juventus!**

Băimărenii de la FC Maramureș Universitar au trăit prima decepție din acest sezon de Liga a doua în chiar prima etapă, când au pierdut pe teren propriu meciul cu FC Argeș cu 2-3. A doua dezamăgire a fost trăită în București, în compania echipei Juventus, unde FCMU a pierdut cu 1-2. Dacă la primul eșec antrenorul Romulus Buia a menționat că greșelile jucătorilor săi au dus la înfrângere, după meciul pierdut în capitală directorul tehnic Ioan Tătăran a acuzat maniera de arbitraj, susținând că a fost viciere de rezultat.

„A fost un meci pe care eu spun că l-am controlat. În prima repriză până prin minutul 20, am marcat pentru 1-0, am dat și al doilea gol, care a fost anulat, apoi am primit golul egalizator într-o fază în care au fost două faulturi consecutive, la portar și la Achim. 1-1 s-a terminat la pauză. Am început a doua repriză chiar foarte bine, cam 35 de minute am dominat-o total. Am și ratat mult, e adevărat. Pe final, un 11m dat nu ușor, foarte-foarte-foarte ușor și am plecat învinși. Total au viciat rezultatul și întreaga manieră de arbitraj a fost împotriva noastră. Era și normal, se cunoșteau foarte bine, chiar înainte de meci centralul a făcut cu ei încălzirea. Se cunoșteau foarte bine. Eu spun că echipa a jucat circa 60 de minute foarte bine. E adevărat, am făcut și greșeli. Dar eu zic că echipa a funcționat, mai puțin ne-am concentrat la mingile ușoare: am greșit foarte multe mingi ușoare…”, a declarat directorul tehnic Ioan Tătăran.

„A fost o partidă care, pe mine, m-a lăsat cu un gust amar. Am început foarte bine meciul, am dat gol, după care am mai avut încă un gol, anulat enorat. Arbitrii au favorizat clar echipa din București, dar n-am avut ce să facem, a trebuit să jucăm fotbal și contra arbitrilor, și contra adversarilor… Atmosfera în echipă este și mai grea după o înfrângere care a fost cum a fost. Arbitrii ne-au furat, dar sperăm să ne revenim cât mai repede și să nu mai avem probleme de genul acesta, să fim lăsați să jucăm, pentru că eu spun că, dacă eram lăsați să jucăm, veneam clar cu trei puncte de la București”, a considerat Florin Achim.

Sursa: emaramures.ro

30 Aug. 2011, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă