Toni Foale, după ce ASU Poli a umilit Metaloglobus: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”. Plusurile din acest meci remarcate de antrenor

Marius ANGHEL 28 Mar. 2018, 20:16 Campionat
Toni Foale, după ce ASU Poli a umilit Metaloglobus:

Meciul-restant din etapa a 23-a le-a adus celor de la ASU Poli prima victorie din 2018, cu scorul de 5-0, pe terenul echipei Metaloglobus București. Antrenorul Antonio Foale spune că jucătorilor săi le-a ieșit absolut tot, dar că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Foale e mulțumit de faptul că echipa sa nu a luat gol la București și că a marcat repede, de două ori în startul meciului. „Un joc foarte bun din partea noastră. Chiar am jucat exact ceea ce ne-am propus înainte de acest meci. Se pare că a ieșit soarele și pe strada noastră! Și în ultimele două jocuri, cu Mioveni și Hermannstadt, am reușit prestații bune, însă nu am reușit să câștigăm. Ce a fost diferit astăzi a fost faptul că nu am luat gol, am reușit să rămânem cu moralul ridicat și să dăm rapid și al doilea gol, după deschiderea scorului. Astfel că, e normal, ne-am dezlănțuit. Băieții chiar au respectat tot ceea ce am lucrat, fiecare și-a respectat sarcinile de post și de linie”, a declarat Foale pentru site-ul Druckeria.

Cu gândul la jocul de la Balotești

Bănățenii au din nou meci sâmbătă, cu CS Balotești, și tehnicianul speră ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ. „E cel mai important lucru să rămânem cu picioarele pe pământ. Chiar dacă am învins astăzi cu 5-0, trebuie să rămânem aceiași, să fim la fel de modești, pentru că rezultatele vin. Dar, cum spuneam, trebuie să ne respectăm așa cum ne-am respectat până acum. A fost doar un joc și nici nu avem timp să ne bucurăm prea mult, pentru că sâmbătă vine altul. Deja ne gândim la ce va fi cu Balotești”, a mai spus Foale.

ASU Politehnica rămâne pe locul 7 după această victorie clară cu Metaloglobus, cu 41 de puncte. Echipa se va caza la Snagov, deoarece sâmbătă, de la ora 11:00, are meci cu CS Balotești.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Druckeria
 

Marius ANGHEL 28 Mar. 2018, 20:16 Campionat
Pe aceeași temă