Timpul scurt, drumul lung și terenul prost. Factorii care o sperie pe ASU Politehnica înainte de meciul cu Sportul Snagov

Marius ANGHEL 27 Oct. 2017, 12:22 Campionat
Timpul scurt, drumul lung și terenul prost.** Factorii care o sperie pe ASU Politehnica înainte de meciul cu Sportul Snagov

După ce au pierdut derby-ul din șaisprezecimile Cupei României cu concitadina ACS Poli, cei de la ASU Politehnica au o deplasare lungă la Sportul Snagov la finalul acestei săptămâni. Partida a fost prefațată de secundul Gabriel Vochin, deoarece Bogdan Andone și-a pierdut vocea după meciul de Cupă. Tehnicianul e pe lista posibililor înlocuitori pentru Valentin Suciu la Sepsi OSK, așadar, lucrurile pot lua o turnură interesantă.

Secundul formației timișorene se așteaptă la un meci dificil sâmbătă, de la ora 11:00. Antrenorul Snagovului, Vivi Răchită, a criticat arbitrii în acest sezon. Florin Mazilu sau Dorin Voina nu au scăpat de vehemența experimentatului tehnician, dar Vochin nu a vrut să comenteze dacă presiunea pusă se poate repercuta în defavoarea lui Poli, sâmbătă.

„E un meci foarte aproape de disputa de Cupă. E destul de greu pentru noi, am terminat meciul la o oră târzie, vom juca la 11, e un drum foarte lung. Va fi un meci cu o mare încărcătură pentru echipa noastră. Nu vreau să dau naștere unei polemici, Vivi Răchită poate să spună ce vrea dumnealui”, a declarat Vochin.

Secundul timișorenilor se așteaptă la un teren post și sugerează că acest lucru i-ar avantaja pe ilfoveni. „Suprafață de joc va fi o problemă, și anul trecut am jucat acolo pe un teren impracticabil, unde valorile se nivelează în jos. Nu știu exact care e starea terenului, dar, din informațiile pe care le am, este un dezastru. Echipele mai slabe sunt avantajate de terenurile proaste”, a mai adăugat Vochin.

Înaintea meciului din etapa a 14-a, Sportul se află pe locul 11, cu 16 puncte, în timp ce ASU Poli stă puțin mai bine în clasament, cu cele 20 de puncte aflându-se pe locul 7.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 27 Oct. 2017, 12:22 Campionat
Pe aceeași temă