Timofte: ”Avem ghinion”!

10 May. 2009, 17:02 Campionat
Timofte: **

Pentru a doua oară în decurs de trei zile Jiul Petroșani a pierdut puncte în minutele de prelungire. După ce în intermediara de miercuri de la Arad cu UTA (scor 2-1) au fost răpuși de golul marcat de Țucudean în primul minut din prelungiri, sâmbătă, scenariul s-a repetat pentru "mineri" pe teren propriu cu Mureșul Deva.
După ce au evoluat în 10 oameni aproape tot meciul – stoperul Vali Stancu a fost eliminat direct în minutul 7 – și au condus pe tabela de scor prin golul marcat de Oneț (’18) "alb-negrii" au scăpat două puncte printre degete după ce au fost egalați în minutul 90+1 prin golul reușit de deveanul Sătmar.
La final antrenorul Jiului, Daniel Timofte a pus semieșecul cu conjudețeana Mureșul pe seama oboselii acumulate de elevii săi și a ghinionului.

"Nu știu cu ce am greșit de avem atâta ghinion. Este al doilea meci la rând când pierdem puncte importante în prelungiri. Nu sunt supărat pe jucători și nu am nimic să le reproșez. Au dat tot ce au putut pentru a câștiga însă nu au avut șansă. Oricum, Jiul merită o poziție mai bună în clasament", a spus supărat tehnicianul Jiului, Daniel Timofte.

De menționat că la scorul de 1-0, Jiul a avut o bară prin Gheți în minutul 81.
 

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Doru Nica

10 May. 2009, 17:02 Campionat
Pe aceeași temă