„Timișoara și Bistrița sunt echipe bune, dar în viață pot fi și surprize”

29 Nov. 2011, 10:53 Campionat
„Timișoara și Bistrița sunt echipe bune,** dar în viață pot fi și surprize

Mijlocașul celor de la Alro, Ionuț Stancu, speră ca în returul campionatului formația slătineană să adune mai multe puncte decât a reușit în această toamnă, pentru a încheia sezonul pe o poziție în zona superioară a clasamentului.

La jumătatea stagiunii aflată pe locul al șaptelea, la 12 lungimi distanță de favoritele la accederea în Liga I, Gloria Bistrița și FC Timișoara, gruparea de la malul Oltului păstrează șanse minime de îndeplinire a obiectivului promovării. Fostul fotbalist al Rapidului, Ionuț Stancu, consideră că începutul slab de campionat a făcut ca aluminiștii să încheie prima jumătate a sezonului doar în zona de mijloc a ierarhiei seriei.

„Atât s-a putut la momentul actual. Sunt convins că se putea mai mult, dar după începutul foarte prost de sezon, am încheiat turul destul de bine. E o diferență de 12 puncte față de primele locuri, am mai spus că Timișoara și Bistrița sunt echipe bune, dar campionatul e lung, nu se știe ce se poate întâmpla. Nu putem spune acum că așteptăm să terminăm pe un anumit loc, dar în viață pot să fie și surprize. Oricum, sperăm să reușim ceva mai mult decât în turul campionatului”, a spus Stancu.

„Încercăm să ne ridicăm la nivelul lor”

Jucătorul celor de la Alro își dorește ca în primăvara anului viitor prestațiile elevilor lui Mogoșanu să se ridice la nivelul celor ale ocupantelor primelor două poziții ale clasamentului.

„La Bistrița a fost un meci pe care l-am pierdut la un scor categoric, și pentru că am primit gol repede, în minutul 4, din penalty. Apoi am echilibrat jocul, chiar a fost puțin în favoarea noastră în prima repriză, cu ocazii de a marca. La începutul reprizei a doua ne-au dat gol și s-a terminat totul. Au fost mai buni decât noi, cel puțin după pauză. La ce echipe sunt în Liga a II-a și la ce palmares și tradiție au Bistrița și Timișoara, n-o să le fie greu să promoveze. Au probleme de altă natură, pe care nu le comentăm noi, dar probleme financiare sunt în tot fotbalul românesc. Poate din această cauză să mai piardă puncte sau altceva… Noi sperăm să ne ridicăm la nivelul lor în retur, nu știu pe ce loc vom fi la final, dar vrem să practicăm un joc bun”, a mai spus Stancu.

sursa: Gazeta Nouă

29 Nov. 2011, 10:53 Campionat
Pe aceeași temă