„Timișoara i-a impresionat pe băieții noștri”

19 Nov. 2011, 14:19 Campionat
„Timișoara i-a impresionat** pe băieții noștri

Antrenorul Arieșului Turda a recunoscut la final cu fair-play superioritatea lui Poli, formație pe care a pregătit-o în urmă cu zece ani. George Ciorceri crede că echipa sa se poate salva de la retrogradare dacă e sprijinit de autorități.

„Speram la mai mult de la acest joc, s-a respectat dferența din clasament. Nu ne-am ridicat la pretențiile pe care le am, am jucat mai bine în precedentele meciuri. Probabil ce s-a făcut la Timișoara i-a impresionat pe băieții noștri și am jucat ca atare. Noi trebuie să obținem puncte cu alte echipe. Seria e echilibrată, excepție face Poli și poate Bistrița, net peste celelalte echipe. Dacă oficialitățile vor fi alături de noi ne putem salva”, a declarat Ciorceri.

Ultima clasată a rămas în inferioritate numerică la începutul reprizei secunde, ceea ce a îngreunat misiunea ardelenilor.

„Daouda Thiandoum a jucat bine, a contat eliminarea, nu a respectat ce i-am zis la pauză, s-a repezit. A plâns la sfârșit, e un tânăr venit din Senegal, are 19 ani, vrea să ajungă mai sus… Ne-am pus singuri piedică”, a mai spus Ciorceri care a fost impresionat de schimbările de la baza „Dan Păltinișanu”: „Sunt schimbări majore, benefice fotbalului la Timișoara, în primul rând baza sportivă. Eu care am venit mai rar în ultimii ani văd că e o schimbare în bine”.

Poli Timișoara a învins Arieșul Turda cu 3-0 în etapa a XIV-a din Liga a II-a și se află pe primul loc la egalitate cu Gloria Bistrița.

articol scris de Cornel BIHOLARI

19 Nov. 2011, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă