„Timișoara e echipă de primele 3-4 locuri în Liga I”

18 Oct. 2011, 12:30 Campionat

Deși au învins pe FC Timișoara cu 1-0, jucătorii de la Luceafărul Oradea au declarații apreciative la adresa formației lui Velcea. Fundașul dreapta Dorin Mihuț este de părere că Timișoara e o echipă cu mult peste valoarea ligii secunde.

„Timișoara e 100% o echipă de Liga I, chiar de primele 3-4 locuri. Au niște jucători extraordinari, Goga sau Tameș, de exemplu, nu au ce căuta în liga a doua. Am câștigat 3 puncte, asta contează în primul rând, probabil i-am bătut pentru că nu se așteptau să facem un joc atât de bun”, a zis Mihuț.

„E mai ușor să joci cu Timișoara decât cu alte echipe”

Totodată, Mihuț e convins că, paradoxal, pentru echipa la care joacă e mai ușor să întâlnească o formație puternică.

„Vorbeam cu colegii că e mai ușor să joci cu Timișoara decât cu Deva, de exemplu. O echipă de asemenea nivel de lasă să joci, nu se închide, poți ataca. Adevărul e că și când te prind, te „înțeapă”. Mă gândesc că e greu pentru jucătorii lor să se concentreze când întâlnesc o formație inferioară valoric”, a mai spus orădeanul.

„Timișoara și Bistrița, departe de restul”

Jucătorul Luceafărului spune că în acest an nu va exista o luptă pentru promovare, diferența dintre primele două clasate și restul fiind mult prea mare.

„Timișoara și Bistrița vor termina la minim 7-8 puncte de restul echipelor. Ei se mai joacă acum, dar vor avea constanță, ceea ce va conta decisiv”, a declarat fundașul.

Orădenii vor să rămână concentrați

Deși au obținut o victorie importantă, jucătorii orădeni vor să rămână cu picioarele pe pământ.

„Nu contează atât de mult că am bătut Timișoara, putea fi orice alt club. Am jucat bine, dar acum vine greul. Avem mulți tineri, suntem o echipă în formare. Trebuie să obținem un rezultat bun la Alba, să scoatem cel puțin un punct de acolo”, a conchis Mihuț.

1 meci a pierdut FC Timișoara în acest debut de sezon, când a mai bifat 5 victorii și 3 remize

articol scris de Mihai Cinpoeru

18 Oct. 2011, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă