Timișoara bate cu 1-0 la Vâlcea: Misiune îndeplinită pe jumătate

Publicat: 27 Nov. 2011, 15:58 Actualizat: 27 Nov. 2011, 16:00 Campionat
Timișoara bate cu 1-0 la Vâlcea:  Misiune îndeplinită pe jumătate

Poli încheie turul cu o victorie chinuită, 1-0 la Râmnicu Vâlcea. Bănățenii sunt acum la egalitate cu Gloria atât la puncte, cât și la golaveraj, însă bistrițenii au mai multe goluri înscrise, astfel că alb-violeții vor ierna pe poziția a doua.

Timișorenii au dat impresia în prima repriză că au intrat deja în hibernare, chiar dacă îi așteaptă unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, în 8 decembrie, cu Gaz Metan, în sferturile Cupei. Vâlcenii, echipați într-un echipament foarte asemănător cu cel al naționalei Argentinei, au dominat prima jumătate a meciului.

Chiar dacă „alb-albaștrii” au fost mult mai determinați decât bănățenii, fentele lui Mitu nu se pot compara cu cele ale lui Messi, iar precizia lui Gogoșoiu este departe de cea a lui Higuain. Astfel, gazdele au avut cele mai mari ocazii înainte de pauză, însă vârful de atac Gogoșoiu nu a reușit să profite de ele.

După 60 de minute de joc, Vali Velcea a decis să schimbe strategia în atac, unde Goga era cel mai avansat om, susținut în spate de trei oameni (Ricketts pe dreapta, Tameș în centru și Curtean pe stânga). Poli a revenit la 4-4-2 prin introducerea în teren a unui vârf autentic, Axente, care a fost foarte aproape de gol la șapte minute după ce a intrat în teren, însă mingea trimisă de el cu capul a fost scoasă de pe linia porții de Vătăjelu.

Golul a venit însă în minutul 72, când Ricketts a trimis în bară mingea pe care Axente a reluat-o apoi în plasă din careul mic.

articol scris de Radu Faur
foto: banatsport.ro

Publicat: 27 Nov. 2011, 15:58 Actualizat: 27 Nov. 2011, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă