Tensiuni în vestiar la ALRO! Crețu a răbufnit asupra lui Biță după ce a marcat

30 Apr. 2012, 14:39 Campionat
Tensiuni în vestiar la ALRO!** Crețu a răbufnit asupra lui Biță după ce a marcat

Alro Slatina a învins la scor Mureșul Deva, scor 5-0, o echipă ce încearcă să se salveze de la retrogradare, care a fost la un pas să nu fie programată, din cauza neplății unor baremuri de arbitraj.

În ciuda victoriei categorice, au apărut tensiuni în cadrul grupării slătinene.

Atacantul Andrei Crețu a fost trimis în teren în minutul 79 al partidei cu Mureșul Deva, înlocuindu-l pe Boroiban, care tocmai marcase golul al treilea de la Alro, după ce și-a atras apostrofările publicului, ratând patru-cinci situații clare de gol.

La nici cinci minute după intrarea sa pe teren, Crețu a reușit să marcheze, având apoi o altercație cu antrenorul George Biță. Crețu i-a reproșat ceva antrenorului aluminist și a făcut un gest de nemulțumire. Coechiperii l-au ținut pe Crețu ca lucrurile să nu degenereze, în timp ce Dan Păsărin l-a temperat pe Biță pentru ca acest scandal să nu ia amploare în fața spectatorilor. Conștient de ieșirea sa, Crețu a mers apoi la Biță, i-a strâns mâna și l-a pupat.

După joc, reproșurile au continuat în vestiar. Întrebat despre ieșirea sa din timpul jocului, Crețu a spus ironic: „i-am mulțumit pentru încrederea acordată”.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Apr. 2012, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă