Tănase: „Șansa ne-a surâs, spre deosebire de alte meciuri”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 00:14 Campionat


Tănase:**

SC Bacău s-a apropiat la trei puncte de ultimul loc ce duce în play-off după victoria neașteptată cu CSMS Iași, scor 1-0. Predoiu a marcat golul decisiv în minutul 86, la cinci minute după ce Viorel Tănase îl introdusese în teren. Spre deosebire de alte meciuri, tehnicianul echipei gazdă a recunoscut că de această dată șansa le-a surâns.

Tănase a mai spus la conferința de presă de după meci că „diferența a făcut-o determinarea dusă la extrem, dorința de a arăta că locul ocupat nu este cel adevărat”.

„Mă bucur foarte mult pentru această victorie, pentru atitudinea băieților și pentru determinarea pe care au avut-o în joc. Am făcut o partidă bună, mai ales în prima repriză când ne puteam desprinde. Este adevărat că și ei au avut o bară. Diferența a făcut-o determinarea dusă la extrem, dorința de a arăta că locul ocupat nu este cel adevărat. Sunt conștient că mai avem mult de muncă. Vom avea un meci greu la Constanța, de unde ne propunem să ne întoarcem cu ceva. Este important să gestionăm foarte bine această victorie, deoarece campionatul nu s-a terminat și mai avem multe bătălii.

Astăzi mi-am dorit să nu pierdem, ținând cont de adversar, dar și de obiectivele lui. Am blocat mijlocul terenului și vorbisem cu băieții, în caz de mai sunt 15 minute, atunci să blocăm și să contaatacăm și ne-a ieșit.

Am legat trei rezultate pozitive, sperăm să vină și al patrulea și, pe o bună concentare, putem scoate rezultate bune în continuare.

CSMS Iași este o echipă destul de experimentată, masivă, ne-au pus probleme pe finalul partidei, când am avut șansă. E important că am câștigat jocul și că șansa ne-a surâs, spre deosebire de alte meciuri.”, a declarat Viorel Tănase.

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: Dan DUȚĂ‚

 

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 00:14 Campionat
Pe aceeași temă