Tănasă: „Am găsit un Farul bolnav, suferind și văd că nu intervine nimeni”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 16:56 Campionat
Tănasă:

Președintele Farului, Neculai Tănasă, trage un nou semnal de alarmă pentru echipa pe care a preluat-o în această iarnă. Oficialul constănțean spune că n-a primit niciun ajutor și că situația formației este în continuare precară. În privința meciului cu CS Otopeni, Tănasă crede că Artimon va motiva jucătorii în așa fel încât, ilfovenii să se lovească de o echipă puternică la Constanța.

Cât privește meciul cu Sportul din etapa trecută, președintele „marinarilor” consideră că rezultatul nu poate fi altul decât victoria la „masa verde”.

„Am găsit un Farul bolnav, suferind și văd că nu intervine nimeni, niciun chirurg local pentru o inimă bolnavicioasă. Împreună cu Alin Artimon m-am înhămat la o muncă pe termen scurt, zic eu, cel puțin până la vară și sperăm să scoatem capul din nisip pentru că am găsit echipa într-o stare delicată. Urmează pentru noi un meci destul de greu, cel cu CS Otopeni, și ținând cont de faptul că în prima etapă au pierdut, vor veni destul de motivați, însă și noi le vom răspunde pe măsură.

Vizavi de meciul cu Sportul, nu am primit nicio înștiințare și nu ne interesează dacă se rejoaca meciul sau nu. Pentru mine este foarte clar, vom câștiga la masa verde pentru că nu este problema noastră că Sportul nu a intrat pe teren. Din păcate, pentru domnul Șiman nu el este președintele comisiilor federației  și cred că vom câștiga cu 3-0, sigur.”, a spus Neculai Tănasă.

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă