Dunărea Călărași, refuzată de Bălăeț, deși îi oferise un salariu în care câștiga în două luni cât ia într-un an la CSM Târgu Jiu: „Pentru mine, este important să fiu fericit”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2019, 15:36 Campionat

Rămasă fără președinte executiv, după ce Eugen Pîrvulescu și-a prezentat demisia săptămâna trecută, Dunărea Călărași l-a ofertat pe directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț (44 de ani), pentru a prelua această funcție de conducere. Bălăeț avea termen de gândire până luni, iar răspunsul acestuia a fost unul negativ.

Robert Bălăeț a refuzat să fie președinte la Dunărea Călărași, cu toate că primise o ofertă foarte tentantă, una care i-ar fi asigurat un câștig pe două luni cât încasa pe un an la CSM Târgu Jiu. Fostul portar al clubului Pandurii spune că a ales cu sufletul, preferând să conducă în continuare clubul din Târgu Jiu, unde este foarte fericit.

„Îi asigur pe toți cei care m-au întrebat dacă voi rămâne la CSM și voi continua munca. E mai bine să duc la capăt acest mandat și atunci să se tragă o linie și să vedem ce s-a făcut. Financiar era mult mai bine, dar am luat decizia cu sufletul. Oferta de la Călărași era cam de 5-6 ori mai mare decât salariul de la CSM Târgu Jiu, dar, pentru mine, este important să fiu fericit și să nu las lucrurile neterminate. Poate voi mai avea oferte de acest gen. M-am urcat în acest tren și am ales să rămân aici. Toți pașii făcuți în viață i-am făcut mai mult sentimental, dar, până la urmă, am reușit. Am aici oameni care m-au ajutat foarte mult. E adevărat că salariile nu sunt atât de mari, dar am format un grup entuziast aici și nu ar fi fost corect față de oamenii care m-au susținut să plec. Am muncit foarte mult și din greu în aceste luni. Lucrurile făcute aici și încrederea oamenilor în mine m-au determinat să rămân. Familia m-a înțeles, dar nu sunt fericiți că stau de dimineața până seara la club și la sală, pentru că stau și supraveghez tot ce se întâmplă acolo. Am oameni care chiar iubesc acest club și sportivii sunt foarte uniți la CSM, sunt alături unii de alții, s-a creat o familie și ea crește. Sunt fericit cu ceea ce fac aici și cu ceea ce s-a creat la CSM, unde s-au realizat multe lucruri bune. Sunt fericit când văd atâția oameni la Sala Sporturilor, sunt fericit când văd în sală, de dimineață până seară, atât de mulți copii care se pregătesc în condiții foarte bune. Lucrurile merg bine la CSM, chiar dacă mai sunt și înfrângeri. Este un sport și e normal să mai apară și astfel de eșecuri”, a spus, citat de pandurul.ro, Robert Bălăeț, care conduce CSM Târgu Jiu de la începutul acestui an.

Eugen Pîrvulescu a demisionat săptămâna trecută de la Dunărea Călărași din cauza erorii comise de stafful tehnic la meciul din etapa a 7-a a Ligii 2 cu Universitatea Cluj, câștigat cu 3-2 pe teren, dar pierdut la „masa verde”, cu 3-0, deoarece l-a utilizat pe mijlocașul Robert Boboc în stare de suspendare.

Dunărea Călărași ocupă în acest moment locul 14 în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în zece meciuri, iar miercuri, de la ora 15:00, joacă în deplasare la Concordia Chiajna (locul 11, cu 13 puncte).

Marius ANGHEL 15 Oct. 2019, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă