Țălnar tună după remiza din Zăvoi. „Arbitrajul a fost execrabil, nici pe vremea când jucam eu nu am văzut așa ceva!”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 11:29 Campionat
Țălnar tună după remiza din Zăvoi.**

După remiza, duminică, din Zăvoi, scor 1-1, antrenorul echipei FC Brașov, Cornel Țălnar, a reclamat dur arbitrajul lui Florin Andrei din Târgu Mureș. Țălnar a cerut și un penalty în minutul 81, reclamând faptul că, după ce Căbuz a scos miraculos reluarea lui Leca, mingea l-a lovit în mână pe Samson.

„A fost un arbitraj execrabil, nu se practica nici pe vremea când jucam eu și se fura pe față. Mai avea puțin și îl elimina și pe magazionerul nostru. La eliminări nu mă pronunț, probabil că au fost corecte, dar la 1-1 am avut penalty clar la hențul lui Samson, la cornerul la care Leca a dat cu capul, jucătorul CSM-ului a scos cu mâna de pe linia porții și eliminare. Acuz însă maniera de arbitraj, nu am mai văzut așa ceva”, a atacat Cornel Țălnar la conferința de presă susținută la finalul jocului din Zăvoi.

La faza reclamată, însă, reluările tv arată că nigerianul Samson era plasat undeva pe linia careului mic și nu avea cum scoate mingea de pe linia porții.

Tehnicianul Brașovului crede că remiza a fost echitabilă. „În condițiile care au fost, rezultatul este echitabil. Timp de 65 de minute, cât am jucat în efective complete, am fost net superiori, am dat gol și am mai avut alte 3-4 ocazii mari. După eliminări, logic, ne-am retras și noi și am încercat să ținem de rezultat și până la urmă am reușit. În minutul 65 aș fi fost total nemulțumit cu o remiză, dar, pe finalul jocului, cu doi jucători eliminați, rezultatul este echitabil. Orice este posibil în continuare, sunt 4-5 echipe angrenate în lupta pentru promovare, va intra cine e mai calculată”, a mai spus Țălnar.

FC Brașov este singura echipă neînvinsă după 11 etape disputate din Liga 2.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 11:29 Campionat
Pe aceeași temă