Țălnar a izbucnit în lacrimi la golurile „stegarilor” cu Luceafărul. „Sunt un tip mai sufletist și am dat frâu liber emoțiilor”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2016, 11:41 Campionat

Presiune fantastică pe „stegari” la meciul de la Sânmartin, câștigat de stegari cu 2-1. Pentru a rămâne în lupta pentru promovare, FC Brașov avea doar varianta victoriei în meciul cu Luceafărul Oradea. Eșecul dramatic de la Clinceni, acolo unde jucătorii lui Țălnar au pierdut în ultimul minut, la care s-a adăugat parcursul excelent al celor de la Juventus București și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, au făcut ca FC Brașov să coboare pe locul 3 în clasament. Cum eșecul de la Clinceni nu avea cum să nu lase urme în sânul echipei, mai ales că șefii clubului și-au manifestat public nemulțumirile și au anunțat că nu mai acceptă pași geșiți, meciul de la Sânmartin s-a jucat cu „sabia deasupra capului”.

„Presiunea a fost mare”

În meciul cu Luceafărul, „stegarii” au strâns rândurile, iar jocul din prima repriză a fost unul reușit. Elevii lui Cornel Țălnar au dominat și au reușit să intre la cabine în avantaj, grație golului de generic tv al lui Petre Goge. În partea secundă, teama a pus stăpânire pe brașoveni, iar orădenii au atacat în valuri. A venit golul lui Sergiu Istrati, iar antrenorul „stegarilor” nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, reacția lui Țălnar fiind suprinsă și de camerele de luat vederi ale televizonilor care au transmis meciul.

„Aveam nevoie ca de aer de acestă victorie. Nici acum nu-mi vine să cred cum am pierdut la Clinceni, după ce am condus cu 1-0. Presiunea a fost mare în meciul cu Luceafărul. Eu sunt un tip mai sufletist, iar la golul lui Istrati am dat frâu liber emoțiilor. În final, după golul lui Păcurar, am ajuns să suferim pentru victorie, una pe care eu o consider pe deplin meritată. Sincer, mi-a fost teamă după golul gazdelor, pentru că noi am mai pierdut puncte importante pe final de joc”, a spus Cornel Țălnar.

Goge, gol fabulos

Altfel, Petre Goge a făcut un meci mare cu Luceafărul Oradea. Mijlocașul a impresionat încă din primele jocuri din acest sezon, însă o accidentare l-a scos din echipă, iar în ultimele etape își pierduse locul de titular în echipă. Revenit în primul 11 în meciul cu Luceafărul, Goge a marcat un gol fabulos și i-a pasat decisiv lui Istrati la golul de 2-0. „Mă bucur că am marcat și mai ales că am câștigat. Golul marcat cu Luceafărul este cel mai frumos din cariera mea. Sper să mai am astfel de execuții. Trebuie să câștigăm acum meciul cu Afumați, apoi vom putea pregăti în liniște jocurile cu Sepsi și Juventus București”, spune Goge.

Reveniți între timp pe locul 3, după ce Sespi OSK și-a câștigat meciul de ieri cu Metalul Reșița, însă ambele echipe sunt la egalitate de puncte (34), brașovenii au programat următorul meci în campionat tocmai luni, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu CS Afumați. Liderul Juventus e la cinci puncte distanță.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: captură DigiSport

Marius ANGHEL 24 Nov. 2016, 11:41 Campionat
Pe aceeași temă