Țălnar a explicat cum și-a motivat jucătorii pentru derbiul cu CS Mioveni. Ce le-a spus la pauză și ce probleme a întâmpinat în partea a doua a jocului

Marius ANGHEL 09 Nov. 2016, 11:54 Campionat
Țălnar a explicat cum și-a motivat jucătorii pentru derbiul cu CS Mioveni.** Ce le-a spus la pauză și ce probleme a întâmpinat în partea a doua a jocului

La o zi după victoria de la Mioveni, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, încă analiza evoluția echipei sale. „Am făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua am fost puși sub presiune. Am avut și șansă, poate un egal era mai echitabil”, a spus Țălnar. Cum și-a motivat „Țânțarul” jucătorii pentru acest joc? „Le-am spus că este cel mai important meci din acest campionat și chiar așa a și fost. Câștigasem toate derbiurile de până acum cu Juventus, cu Chindia, cu UTA, cu Foresta. Știam că vom avea un meci foarte dificil la Mioveni pentru că urma să jucăm cu o echipă bună. Le-am spus jucătorilor că este meciul lor, că e un joc de șase puncte și că ne putem distanța în clasament față de cei de la Mioveni. Modul cum au luptat jucătorii în acest meci e formidabil. Băieții au luptat până la epuizare, s-au bătut pentru fiecare minge, iar la final efortul lor a fost răsplătit. E o victorie imensă, care ne asigură liniștea necesară pregătirii meciului cu Academica Clinceni”, a spus tehnicianul „stegarilor”.

„Acești jucători au demonstrat că au caracter”

Cornel Țălnar a dezvăluit și problemele cu care s-a confruntat la pauza meciului, atunci când mai mulți jucători au acuzat probleme medicale. „La pauză au fost câțiva jucători care au acuzat probleme medicale. De fapt s-a și văzut în partea secundă, când Leca, Paul Iacob, Iulian Popa și Grigorie au avut probleme cu accidentările, dar le-am spus «trageți de voi!». Știam că cei de la Mioveni vor veni peste noi în repriza secundă, dar am reușit să ne strângem, să ne grupăm și chiar am reușit să închidem culoarele. Acești jucători au demonstrat că au caracter și merită toate felicitările. E meritul lor!”, a încheiat antrenorul lui FC Brașov.

„Stegarii” au făcut reclamă gratuită și la Mioveni

Pentru a doua oară în acest sezon, jucătorii de la FC Brașov au purtat un echipament cu sponsorii din sezonul trecut. La fel ca și în meciul de la Satu Mare, Grigorie și compania au fost nevoiți să apeleze la echipamentul de rezervă, unul complet alb. S-a ajuns în această situație pentru că FC Brașov are achiziționat doar un singur rând de echipament de la sponsorul tehnic Arcerbis, unul în culorile galben și negru.

La finalul meciului, directorul de marketing al „stegarilor”, Viorel Morari, a postat pe o rețea de socializare o poză cu marcatorul golului Laurențiu Manole însoțită de un mesaj adresat omului de afaceri Simon Maurer. „Dedicație domnului Maurer de la autorul golului!”.

Au trecut 15 etape de la startul campionatului, iar sponsorii încă se lasă așteptați la FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: fotopress-24.ro

Marius ANGHEL 09 Nov. 2016, 11:54 Campionat
Pe aceeași temă