Szakal: „A fost japcă pe față”

Mihai Andries 08 Sep. 2013, 23:47 Campionat
Szakal:**

Unirea Tărlungeni a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Ligii 2, în prima etapă, formația lui Laszlo Balint pierzând, 2-3 (0-1), pe teren propriu, în fața grupării CSMS Iași. 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 5, când Țigănașu a centrat de pe partea stângă, mingea l-a păcălit pe Iacob și a intrat în poartă. Apoi, repriza a fost dominată autoritar de tărlungeneni, care au ratat câteva ocazii mari prin Elek, Cristea și Brujan. În minutul 34, arbitrul George Rădulescu și-a început recitalul și nu a acordat penalty pentru gazde la un henț al lui Crețu. Partea a doua a început cu golul lui Onofraș, care a pătruns în careu și a punctat cu un șut din unghi. Apoi, Crețu trebuia eliminat, dar „fluierașul” Rădulescu a închis din nou ochii. Același arbitru, aflat pe la 40 de metri de fază a dictat în minutul 75 o lovitură liberă pentru moldoveni, deși asistentul Bârleanu, cel care a văzut cel mai bine faza respectivă nu a ridicat fanionul. A urmat o centrare, iar L. Dobre a marcat cu capul. Finalul a fost unul nebun. Mai întâi, după un corner, M. Șerban a șutat imparabil din marginea careului de 16 metri și a marcat primul gol al tărlungenenilor în Liga 2. După alte 60 de secunde, S. Marin a reluat în plasă cu capul o centrare a lui Marcăs, dar apoi, gazdele nu au mai avut forța de a egala. 

O înfrângere nemeritată pentru formația din județul Brașov, la final președintele executiv Szakal Andraș lansând un atac dur la adresa „fluierașului” George Rădulescu: „Maniera de arbitraj a fost una despre care trebuie să vorbesc. A fost japcă pe față. Am avut un penalty, apoi, Crețu trebuia eliminat. Vreau să trag un semnal de alarmă către federație. Nu se poate așa ceva. Sper că nu vom mai avea parte de astfel de arbitraje”.

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint a punctat: „Trebuie să îi felicit pe jucători. Meritam mai mult de la acest meci, în care ne-am duelat cu principala favorită la câștigarea seriei. Am controlat jocul în marea majoritate a timpului, am avut ocazii mari. Mergem înainte, trebuie să ținem capul sus și să începem să adunăm puncte. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar mă așteptam la altceva la nivelul Ligii 2. Sunt multe lucruri care s-au văzut clar, dar nu vreau să comentez. Să spunem că arbitrul a avut horoscopul nasol”.

 

Sursa: Transilvania Expres

Mihai Andries 08 Sep. 2013, 23:47 Campionat
Pe aceeași temă