Surugiu, aproape un an de la ultimul gol oficial: „Victoria ce ne ține în cursa pentru salvare”

Mihai Andries 12 Mar. 2014, 15:29 Campionat
Surugiu, aproape un an de la ultimul gol oficial:** „Victoria ce ne ține în cursa pentru salvare

În prima parte a sezonului, Olivian Surugiu a prins rareori echipa și chiar lotul de 18 la UTA. A mai fost și episodul neplăcut de la Târgu Mureș, când Eugen Trică l-a scos de pe teren în cel de-al doilea minut de prelungire în condițiile în care îl aruncase în luptă în minutul 88. Peste toate astea, se adunaseră și patru luni de restanțe salariale, motiv pentru care mijlocașul a avut o tentativă de a părăsi clubul cu care mai avea contract până în vară.

„Oficialii” arădenilor l-au convins să revină în „alb-roșu”, Adrian Falub l-a pus cât de cât la punct din punct de vedere fizic și tactic, iar Surugiu s-a remarcat prin câteva acțiuni bune la Satu Mare, iar sâmbăta trecută a înscris golul de trei puncte al echipei sale.

„Nu contează cine a marcat, ci că UTA a câștigat și a rămas în cursa pentru salvarea de la retrogradare. E victoria echipei, e rezultatul muncii depuse în ultima lună de zile. Domnul Falub a crezut și crede în noi, cel puțin mie mi-a redat încrederea, m-a înțeles și susținut în perioada în care am fost accidentat și mă folosește și pe un post ce mi se potrivește”, a spus utistul, care în formula de joc 4-3-3 utilizată de stafful tehnic „textilist” poate îndeplini la fel de bine rolul „aripii” stângi sau drepte.

Acesta nu mai marcase un gol în partidele oficiale de pe 16 martie 2013, când a adus victoria celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, tot cu 1-0, în fața lui FC Argeș. „Deși, la un moment dat am vrut să plec de la UTA, până la urmă, mă bucur că am rămas. Sunt convins că ne putem atinge obiectivul, iar de la vară am putea vorbi despre alte perspective”, a adăugat Surugiu.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 12 Mar. 2014, 15:29 Campionat
Pe aceeași temă