Surugiu: „Nu mi-am spus ultimul cuvânt la UTA, aș vrea să demonstrez cu adevărat ce pot”

Surugiu:** „Nu mi-am spus ultimul cuvânt la UTA, aș vrea să demonstrez cu adevărat ce pot

Pentru Olivian Surugiu a fost de ajuns o evoluție bună în amicalul de la începutul lunii septembrie cu Voința Mailat pentru a convinge stafful tehnic al UTA-ei că merită un loc în lotul pentru prima parte a sezonului.

Mijlocașul ofensiv marcase un gol împotriva divizionarei a patra, dar a și lovit o dată bara și părea una dintre „armele” lui Trică în meciurile pe puncte. Mai ca toți fotbaliștii sosiți în Calea Aurel Vlaicu în săptămâna premergătoare debutului de la Oradea, olteanul a plătit tribut pregătirii fizice precare în prima parte, însă antrenorul „textilist” nu i-a acordat prea mult spațiu nici în lunile octombrie și noiembrie.

M-aș fi așteptat să joc mai mult în această toamnă, dar daca așa a decis antrenorul nu am ce comenta. Eu am încercat să mă pregătesc cât mai bine, nu am avut niciun conflict cu dânsul, acum ce a fost a fost”, ne-a mărturisit fotbalistul de 23 de ani, crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu și lansat în fotbal de Universitatea Craiova.

Surugiu a aflat doar din presă de faptul că nu mai este dorit în Calea Aurel Vlaicu și nu-și va căuta altă echipă până ce nu i va comunica oficial că nu mai intră în vederile clubului.

„Eu mi-aș dori să rămân la Arad și din retur, fiindcă nu mi-am spus ultimul cuvânt. Aș vrea să demonstrez cu adevărat ce pot, că am valoare și să pun umărul la salvarea echipei de la retrogradare. UTA și suporterii ei  nu merită o astfel de soartă și – oricum – locul echipei, cu toate problemele din această toamnă, trebuia să fie altul. S-au pierdut copilărește niște puncte, în minutele de prelungire, a fost și mult ghinion la mijloc. Trăim cu toții cu speranța că situația financiară de la UTA se va îmbunătăți, să ne luăm măcar un salar înainte de Sărbători, iar din ianuarie să existe condiții normale de pregătire. Până una alta, vreau să le doresc susținătorilor echipei un Crăciun Fericit și un An Nou mai bun”, a adăugat utistul.

Venit în „alb-roșu” de la CSM Râmnicu Vâlcea, acolo unde din cauza unui accident cu mașina pierduse echipa, Olivian Surugiu a prins o singură dată primul „unsprezece” în prima parte a sezonului. Se întâmpla în meciul cu Olimpia Satu Mare, pentru ca în rest craioveanul să intre doar după pauză în luptă. La Târgu Mureș chiar a fost ușor umilit cu o schimbare în cel de-al treilea minut de prelungire, după ce fusese introdus pe gazon în minutul 89. Surugiu s-a remarcat doar cu șuturi de la distanță cu piciorul de bază, cel stâng, la unul dintre ele Matache respingând balonul în bară în partida tur de la Râmnicu Vâlcea.

 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă