Încă trei noutăți în Zăvoi: Surugiu, Cruceru și Ștefan au semnat cu CSM!

Încă trei noutăți în Zăvoi:** Surugiu, Cruceru și Ștefan au semnat cu CSM!

După ce și-a asigurat serviciile experimentaților Pascal și Apostol, CSM Râmnicu Vâlcea a mai adus încă trei jucători de perspectivă. Astfel, au semnat zilele trecute contracte cu clubul vâlcean mijlocașul stânga Olivian Surugiu (Petrolul, 22 ani), juniorul Ștefan (ȘF Gică Popescu, 16 ani) și fundașul dreapta Gabriel Cruceru (Sibiu, 23 ani). Se mai pregătește sub comanda antrenorului Tudor și atacantul Pădurariu, venit de la Gloria Bistrița, care, deși nu a confirmat până acum, ar putea rămâne la insistențele patronului Rufă.

Conform planificării, CSM Râmnicu Vâlcea va pleca mâine în cantonament la Snagov, unde va sta timp de 10 zile. Alb-albaștrii vor juca la Snagov câteva amicale, fiind stabilite jocuri cu Chindia Târgoviște (13 februarie) și cu Voluntari (15 februarie).

Nu mai fac parte din lot mijlocașul stânga Văduva, care a plecat la Chindia, fundașul central Ionuț Popescu, cedat la Farul, portarul Marius Toma și mijlocașul Dacian Vizitiu, lăsați liberi de contract, dar nici vârful Gogoșoiu, care a primit hârtie că se poate pregăti cu alte formații.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă