Surpriză la Tulcea

09 May. 2009, 15:30 Campionat

Într-un meci disputat sâmbătă la Tulcea, echipă locală Delta a remizat, scor 1-1 cu FC Snagov. Rezultatul final a fost unul mai puțin scontat înainte de începerea jocului, iar punctul obținut de snagoveni este primul după o serie de 7 înfrângeri consecutive. Meciul a început perfect pentru gazde, iar în min 4 Costescu a deschis scorul după o lovitură de cap din 7 metri. Gazdele au dominat steril, nu și-au creeat faze de poartă clare, iar în min 70 Rădulescu a detonat bomba: 1-1 în urmă unui șut plasat la colțul lung. Până la sfârșitul meciului oaspeții s-au apărat cu toată echipa în propria jumătate și a reușit astfel să mențină rezultatul. 
 

 

Antrenorul snagovenilor Mihai Stoica s-a declarat nemulțumit de joc: "A fost un meci urât, noi nu am jucat cu nimic mai bine decât etapele trecute. Este adevărat că pe final am făcut antijoc, aveam nevoie de punct de moral. Nu sunt mulțumit de joc, dar una peste alta este bine că am luat un punct. Nici Delta nu a făcut un joc bun”, a declarat tehnicianul lui FC Snagov.
 

 

În urmă acestui rezultat, Delta Tulcea pierde locul 2, pe care i-l cedează lui FC Ploiești, învingătoare cu 3-0 la masa verde în fața Progresului, iar FC Snagov ajunge pe locul 14, însă nu își face griji pentru menținerea în al doilea eșalon valoric.
 
 

articol scris de Gabriel MORARIU
 
 
 

09 May. 2009, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă