Adrian Petre, fostul jucător al echipei UTA, apare pe coperta FIFA 20 în Danemarca

Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 21:49 Special

Adrian Petre (21 de ani), atacantul arădean format de UTA, este fotbalistul ales pentru coperta celebrului joc FIFA 20, ediția dedicată clubului său, Esbjerg, din Danemarca. Jucătorul naționalei Under 21 a României, antrenată de Mirel Rădoi, a fost ales, cel mai probabil, de reprezentanții EA Sports în acest rol datorită tinereții sale și a cifrelor pe care le are în tricoul echipei Esbjerg. În 2017, Petre era achiziționat de danezi, care erau în liga secundă, de la UTA pentru 500 de mii de euro.

Realizările lui Adrian Petre în tricoul lui Esbjerg sunt cu adevărat impresionante. Arădeanul care este la al treilea sezon în tricoul clubului danez a reușit să marcheze de 29 de ori în 74 de partide, cifră la care se mai adaugă șase pase decisive.

5 goluri în 13 partide a bifat Adrian Petre în acest sezon pentru Esbjerg, în toate competițiile, campionat, cupă și Europa League.

Esbjerg a încheiat sezonul precedent pe locul trei, dar a fost eliminată din preliminariile Europa League de Soligorsk (Belarus), scor 2-0. Acum, echipa lui Petre pare departe de performanța din sezonul precedent. Cu nouă puncte, Esbjerg este penultima în Danemarca.

Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 21:49 Special
Pe aceeași temă