Surpriză la Balotești: Tudorel Dumitru a revenit pe bancă

Mihai Andries 13 Sep. 2014, 08:29 Campionat
Surpriză la Balotești:** Tudorel Dumitru a revenit pe bancă

Doar două partide de campionat a stat pe bancă Robert Panduru la Balotești, tânărul tehnician venit în vară la gruparea ilfoveană. Palmaresul său la echipa de la nord de București a cuprins și două tururi de Cupa României, care au însemnat o victorie cu 3-1 în fața Gloriei Popești Leordeni, dar și un 1-3 cu Axintele care a scos Baloteștiul din competiție în turul al treilea.

Înlocuitorul său este nimeni altul decât Tudorel Dumitru, cel care a promovat echipa în Liga 2, dar care a fost înlocuit cu Panduru la câteva zile după startul pregătirilor de vară, după ce la Balotești a venit un om de afaceri dornic să sprijine cu bani gruparea ilfoveană.

Tehnicianul Baloteștiului a declarat ieri pentru IlfovSport: „Este o mare bucurie pentru mine să revin la Balotești. Am început antrenamentele cu băieții la începutul săptămânii. Cel mai dificil va fi să omogenizez cât mai repede lotul actual, proces care va dura câteva săptămâni, în condițiile în care în ultimele zece zile a venit aproape o jumătate de formulă de start. Am încredere în băieți, pe unii îi știu din mandatul meu precedent, pe alții i-am cunoscut acum. Sunt convins că jucători experimentați precum Chiacu, Șomodean sau Păun se vor integra repede și vor ajunge la parametri normali în cel mai scurt timp posibil, chiar dacă primii doi nu au mai jucat de ceva vreme înainte de a veni la Balotești. Sunt un optimist de fel și am încredere deplină în elevii mei pentru meciul de mâine, la capătul căruia nu concep alt rezultat decât victoria, chiar dacă jucăm un derby ilfovean, cu o echipă aflată și ea în suferință”

Tudorel Dumitru, care îi va avea avea ca secunzi pe Emil Stanca și Mircea Marin, ultimul responsabil și cu portarii, va redebuta pe banca Baloteștiului în meciul de pe teren propriu de azi de la ora 11, cu ACS Berceni

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 13 Sep. 2014, 08:29 Campionat
Pe aceeași temă