Suporterii UTA-ei se întâlnesc pentru a căuta soluții de ieșire a clubului din criză. „Unele probleme de atitudine de la nivelul lotului sunt extrem de deranjante”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2017, 15:43 Campionat
Suporterii UTA-ei se întâlnesc pentru a căuta soluții de ieșire a clubului din criză.**

După 13 etape desfășurate în prezenta stagiune a ligii secunde, echipa fanion a Aradului e pe loc de retrogradare. Totodată, UTA a părăsit într-o manieră rușinoasă prezenta ediție a Cupei României, după 2-5 la Afumați, cu patru goluri încasate pe parcursul unei singure reprize. Foarte deranjantă rămâne și înfrângerea din derby-ul Vestului, 1-2 cu ASU Poli, așa că fanii au decis să nu mai stea cu mâinile în sân, ci să convoace o întâlnire la capătul căreia să emită o concluzie și eventuale soluții pentru revirimentul rapid al echipei.

Iată și „convocatorul”, așa cum a fost el postat public de Suporter Club UTA:

„Luni, 30 octombrie, ora 19.00, invităm toți utiștii interesați la Old Lady`s Pub la o discuție despre situația prin care trece clubul UTA. Criza de rezultate este foarte adâncă, unele probleme de atitudine de la nivelul lotului sunt extrem de deranjante. După umilințele de la Timișoara și din cupă, alături de celelalte rezultate și evoluții catastrofale din campionat, trebuie să ne conturăm o poziție cât mai clară despre viitorul pe termen scurt al clubului, sportiv și managerial. Așadar se impune din nou o întâlnire a utiștilor, în condiții de criză, singura speranță fiind legată de faptul că – de această dată – criza va rămâne doar la nivelul rezultatelor sportive.

Ne vedem luni!”

La întâlnire vor fi invitați și reprezentanți ai clubului, probabil și ai echipei, dar la această oră prezența lor este incertă.

Până atunci, UTA are meci în campionat, în etapa a 14-a, sâmbătă, de la ora 11:00, la ultima clasată Foresta Suceava.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 27 Oct. 2017, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă