Suporterii echipei UTA i-au băgată în ședință, în vestiar, pe jucători și antrenori după eșecul din derby-ul cu ASU Poli. Spiritele s-au încins când s-a trecut la amenințări

Marius ANGHEL 07 May. 2019, 11:27 Campionat

Înfrângerea suferită de UTA în derby-ul Vestului cu ASU Politehnica, scor 0-2, a încins spiritele la Arad. A doua zi după desfășurarea meciului, șefii echipei au luat măsuri împotriva jucătorilor și membrilor staffului tehnic, pe lângă amenda prevăzută în Regulamentul de Ordine Interioară al clubului în cazul unei înfrângere suferite pe teren propriu luând decizia să blocheze salariile și primele. Și-au motivat hotărârea ca o datorie morală față de publicul care a fost la stadion și a plecat dezamăgit acasă.

A doua zi de la meci, luni, și suporterii s-au strâns la stadion și au intrat peste jucători la vestiar pentru a le cere din nou socoteală. La finalul partidei de sâmbătă, la salutul jucătorilor, galeria le-a întors spatele.

După un anunț postat pe pagina de facebook Ultras Arad, aproximativ 20 de suporteri ai echipei UTA au sunat adunarea pentru o întâlnire la stadion cu jucătorii și antrenorii. Astfel, în jurul orei 16:30, fanii nemulțumiți au intrat în vestiar, însoțiți chiar de Alexandru Meszar, părintele actualului proiect, scrie Sport Arad.

Principala voce a peluzei a fost Daniel Proca, președintele Suporter Club UTA, care a dorit să afle din gura celor aflați pe banca acuzaților de ce derby-ul a fost un fiasco. Proca chiar a sugerat un scenariu în care „roș-albii” ar fi agreat un deznodământ de genul celuia de sâmbăta trecută, fiind – bineînțeles – combătut de vestiar. Antrenorul Cristian Păcurar a luat marea parte a vinei asupra sa, susținând că – poate – a exagerat cu pregătirea fizică, iar jucătorii nu au mai avut prospețimea necesară în fața poliștilor, a mai scris sursa citată.

Au fost și fani care i-au amenințat cu corecții fizice pe Rus și compania dacă aceștia sunt văzuți în oraș, cu băutură în față, moment în care Alexandru Manea a luat atitudine. Spiritele s-au încins puțin, dar puiul de conflict a fost stins la timp.

În final, jucătorii și antrenorul Păcurar și-au asumat prestația proastă contra lui ASU Poli și și-au cerut scuze.

Totodată, Alexandru Meszar și-a manifestat intenția de a se retrage de la conducerea UTA-ei dacă suporterii nu mai au încredere în el, doar că trebuie să existe o alternativă viabilă în preluarea hățurilor, a mai scris Sport Arad.

Foto: Viorel MUSCĂ‚

Marius ANGHEL 07 May. 2019, 11:27 Campionat
Pe aceeași temă