Suporterii arădeni reiau „acțiunea” biletele cu noutatea… „VIP-urilor”

Mihai Andries 27 Nov. 2013, 23:35 Campionat
Suporterii arădeni reiau** „acțiunea

Suporter Club UTA consideră demn de apreciat efortul antrenorului Eugen Trică și a jucătorilor Bogdan Apostu și George Neagu de a continua „strângerea de fonduri” pentru asigurarea activității curente a clubului UTA. Le mulțumim din nou pe această cale atât lor cât și oamenilor de afaceri care au răspuns pozitiv apelurilor și au contribuit cu sume semnificative la menținerea în viață a „Bătrânei Doamne” în aceste momente critice prin sponsorizări directe sau prin achiziționarea unui număr mare de bilete la meciul contra echipei FC Bihor (din informațiile noastre s-au vândut peste 800 de bilete la Tribuna I, fiind strânși peste 10.000 de lei).  Îi mulțumim în mod special domnului Nicoale Bara, cel care și-a dovedit încă o dată atașamentul față de echipa noastră prin ajutorul dat în această săptămână – așa cum a făcut-o și cu alte ocazii după ce și-a întrerupt legăturile oficiale cu UTA. Aceleași mulțumiri merg și la domnul Valer Blidar, care e tot mai sensibil la nevoile echipei fanion a orașului.

UTA mai are de disputat cel puțin un meci până la pauza de iarnă, sâmbătă 30 noiembrie ora 11.00 împotriva echipei din Râmnicu Vâlcea.  Cu toții trebuie să strângem rândurile încă o dată și să punem umărul la efortul de a termina onorabil, cel puțin din punct de vedere sportiv, această primă parte a campionatului. De aceea Suporter Club UTA își înnoiește apelul adresat tuturor utiștilor de a veni la meci și de a cumpăra bilete la Tribuna I (15 lei) astfel încât să acoperim cât mai mult din cheltuielile legate de organizarea partidei. De asemenea, îi invităm pe cei care au posibilitatea financiară să își achiziționeze bilet la tribuna oficială  a stadionului (100 de lei) conform precizărilor făcute de reprezentanții clubului. Conducerea UTA-ei va pune în vânzare la partida cu Vâlcea 25 de bilete VIP.

Banii strânși de la diferiți sponsori și din bilete sunt necesari pentru ca activitatea clubului să se desfășoare relativ normal până în pauza de iarnă. După aceea vor trebui să intre în joc actorii care au posibilitatea și doresc să redreseze clubul UTA. Deocamdată societatea S.C. UTA S.A. este condusă doar pe hârtie de administratorii judiciar și special în timp ce o finanțare constantă lipsește în acest moment. Din această cauză toți banii veniți spre club sunt bineveniți, dând acea adevărată gură de oxigen care să permită liniștirea apelor până la reluarea jocurilor, în primăvară. Dacă nu se va stabili rapid o strategie clară de redresare a clubului, UTA va intra cu adevărat în faliment. Suporter Club UTA va fi la fel de aproape de echipă și club în zilele și săptămânile ce urmează. Vom urmări atent ce se întâmplă și îi vom informa pe toți utiștii cu privire la ce se întâmplă cu adevărat în curtea „Bătrânei Doamne”.

Suporter Club UTA

Mihai Andries 27 Nov. 2013, 23:35 Campionat
Pe aceeași temă