Suporter Club UTA dă un ultimatum conducerii și îi cheamă pe utiști la miting

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 16:24 Campionat
Suporter Club UTA dă un ultimatum** conducerii și îi cheamă pe utiști la miting

În urmă cu două săptămâni, Suporter Club UTA lansa un apel către acționarii clubului UTA pentru ca aceștia să își dea seama de gravitatea situației echipei fanion a Aradului și să acționeze în conformitate cu propriile lor declarații. Din păcate am constatat din nou că totul a rămas doar la stadiul promisiunilor fără acoperire însoțite de neseriozitate și amatorism.
Stilul de management practicat în ultimii trei ani de Giovanni Catanzariti și ulterior de către Adrian Marțian are consecințe foarte grave pe toate planurile: organizatoric, sportiv și de imagine a clubului.

O societate pe acțiuni cu care s-a pornit la drum în 2010 a ajuns să aibă în prezent datorii de aproximativ jumătate de million de EURO față de bugetul de stat, jucători, antrenori, angajați și furnizori. Cu câteva zile înainte de reunirea lotului, echipa mai are doar 7 jucători legitimați, nu există comunicare între acționari și nu s-a anunțat vreun plan de ieșire din blocajul actual. Incertitudinea continuă din ultimii ani, lipsa de seriozitate și profesionalism, managamentul defectuos și nerespectarea unor valori care au făcut din UTA o Bătrână Doamnă a fotbalului românesc, au îndepărtat în mod constant publicul de la stadion și de lângă echipă.

Suporter Club UTA nu mai poate acepta această situație care ne-a adus clubul în pragul desființării, drept urmare lansăm un ultimatum conducerii UTA-ei să soluționeze problemele clubului și să-și clarifice poziția față de viitorul clubului UTA. Până în data de 15 iulie (data reunirii lotului) ne așteptăm la măsuri concrete în următoarele direcții: plata/eșalonarea datoriilor la stat, plata salariilor cuvenite jucătorilor care în prezent înregistrează restanțe salariale, prezentarea unui buget și a unui plan (strategie) credibil pentru sezonul 2013-2014 în conformitate cu bugetul.

Dacă acționariatul ar opta pentru trecerea clubului în insolvență, am dori să prezinte public un plan viabil de redresare, cunoscându-se faptul că orice greșeală în perioada de reorganizare ar putea duce la faliment. Dacă dumnealor consideră că nu mai pot, sau nu mai vor să susțină activitatea clubului UTA, îi invităm să spună acest lucru cât mai repede!

Suporter Club UTA nu pretinde că reprezintă opinia tuturor suporterilor utiști, dar îi invită pe toți utiștii în seara zilei de 15 iulie, ora 20, pe platoul din fața stadionului Francisc Neumann, la un miting de protest față de situația dezastruoasă a clubului nostru drag, UTA!

 

Suporter Club UTA

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă