„Sunt mândru de jucătorii mei, au luptat ca niște eroi”

18 Mar. 2012, 15:46 Campionat

Săgeata a trecut peste probleme de care a avut parte în această iarnă. Fără o pregătire adecvată și cu absențe notabile în lot, echipa din Năvodari a reușit să câștige meciul de debut, cu CS Otopeni, cu scorul de 2-1. După o repriză albă, oaspeții au deschis scorul, gol Ciolacu în minutul 57. Elevii antrenorului Constantin Gache au strâns rândurile și după mari eforturi au întors soarta partidei. Golurile victoriei au fost marcate de Sorin Chițu și Valentin Apostol.

La finalul meciului, antrenorul Săgeții era foarte mulțumit de evoluția jcătorilor săi. „Sunt mândru de jucătorii mei care au luptat ca niște eroi, pentru mine asta sunt, eroi!. În ciuda faptului că nu ne-am pregătit în iarnă au jucat foarte bine. Sper ca problemele să se rezolve cât mai repede și sper ca, așa cum la meciul cu Otopeni am intrat în teren cu gândul la victorie, așa o să reușim să o facem de fiecare dată, la fiecare meci” a declarat Constantin Gache.

„Am reușit un rezultat excelent în ciuda faptului că nu ne-am pregătit. Sper ca problemele să se rezolve concret în cel mai scurt timp. Nu ne mai dorim promisiuni”, Florin Popa – fundaș, Săgeata Năvodari.

„Felicit echipa din Năvodari pentru joc și rezultat. Noi puteam obține mai mult, dar valoarea mai mică a lotului echipei noastre s-a văzut pe final de meci. De asemenea, atitudinea unor jucători precum Bogdan Ungureanu (atacant) ne-a dus în postura de a pierde meciul” – Romică Bunică – antrenor CS Otopeni.

Articol și foto de Alexandru RAITĂ‚

18 Mar. 2012, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă