„Suferim, dar am învins”

07 May. 2009, 16:26 Campionat
„Suferim,** dar am învins

Utiștii erau epuizați, dar bucuroși la finalul meciului cu Jiul, încheiat cu victoria arădenilor, scor 2-1, printr-un gol marcat de George Țucudean în ultimul minut.

 

 „Suferim, dar important este că ne putem bucura acum, mai ales că s-a făcut dreptate prin acest rezultat. Am avut și noroc în fața unui adversar foarte montat. A fost foarte greu, dar echipa merită lăudată pentru acest rezultat. Vom încerca să scoatem cât mai multe puncte din următoarele jocuri”, a declarat Roland Nagy. Tehnicianul este convins că punctele au ajuns la UTA pentru că echipa a crezut până în ultimul moment în șansa ei și pentru că a luptat până la capăt. „Am avut și șansă, e adevărat, dar cel mai important este că am reușit să învingem. Acum ne bucurăm, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, deoarece mai sunt meciuri de jucat. Jocul nostru de ansamblu suferă, sunt atâtea de pus la punct, însă cu puțin tupeu am putea să obținem constant rezultate bune”, a completat tehnicianul utist.

 

De cealaltă parte, Daniel Timofte, antrenorul Jiului, avea dureri de cap: „Am pierdut, dar un rezultat egal era mai corect, ca să nu spun că am fi putut să și câștigăm. Mă doare capul rău de tot”.
 

 

articol scris de Sebastian SICLOVAN
 

07 May. 2009, 16:26 Campionat
Pe aceeași temă