Succese în serie pentru ACU Arad

29 Mar. 2009, 16:33 Campionat

Costel Bogoșel și CS Universitatea Vasile Goldiș au dat lovitura sub Feleac. „Dacă suntem concentrați nu avem cum să pierdem partida cu «U» Cluj”, spunea tehnicianul grupării din Aradul Nou. Dacă CS Universitatea Goldiș se află la al patrulea succes consecutiv, „șepcile roșii” au contabilizat a treia înfrângere consecutivă iar zilele lui Mihali sunt numărate la „U” Cluj și nu ar fi exclus ca, la fel ca antrenorul de la Drobeta, și acesta să fie demis de pe banca tehnică.

 

Prima repriză a partidei de sâmbătă a fost dominată în întregime de echipa gazdă, însă apărarea studenților a fost la înălțime. Prima oportunitate de a marca a aparținut oaspeților, însă Farcaș reține mingea expediată din lovitură liberă de Aldea. Tot cei de la CS Universitatea, în minutul 10, puteau deschide scorul, pe contraatac, însă Iuhas are o intervenție de zile mari. După ce Borza ratează preluarea în suprafața de pedeapsă, în minutul 16 gazdele puteau deschide scorul, însă, Șuteu, după ce l-a driblat și pe Pășcălău nu găsește ținta. Tot Șuteu, în minutul 22, ratează din fața porții, după o centrare venită de la Sântejudean. Înainte cu patru minute de intrarea la cabine, Marincău trece și el pe lângă deschiderea sscorului, astfel că la pauză se consemnează o remiză albă, care mulțumește tabăra vizitatoare.

 

 

La reluare, „U” Cluj va deschide scorul în minutul 63 prin mijlocasul Bogdan Dolha, care a trimis plasat cu capul o minge centrată de căpitanul Bogdan Ungurușan. Bucuria „studenților” clujeni a fost una de scurtă durată, pentru că Bota a restabilit egalitatea după doar trei minute. A urmat o lecție de fotbal predată de gruparea condusă de Geta Onu, Cristian Luca reușind „dubla” în doar zece minute de joc. A fost o victorie mare obținută de CS Universitatea Vasile Goldiș, care începe să vadă luminița salvatoare de la capătul tunelui.

 

 

Geta Onu: „Ne-am așteptat la victorie”

 

Președintele executiv al grupării din Aradul Nou recunoaște că se aștepta la o nouă victorie. Gheorghița Onu a fost și la Cluj în centrul atenției, prin manifestările din timpul meciului și după cele 90 de minute regulamentare. „Ne-am asteptat la o victorie, mai ales prin prisma ultimelor rezultate pozitive pe care le-am avut”, a declarat Geta Onu. Întrebată de ziariștii din Cluj dacă se impune o schimbare de antrenor, olteanca nu a ezitat să răspundă, mai ales că are experiența sezoanele trecute. „Daca aș fi președinte la Cluj aș face o schimbare de antrenor. La acest capitol a pierdut Clujul, pentru că jucătorii Universității, luați individual, nu sunt cu nimic mai prejos față de ce găsim în Liga a II-a. Totusi, nu cred că Universitatea va retrograda, sunt alte echipe mai slabe în această serie”, a concluzionat Gheorghița Onu.
 

 

Bogoșel: „Cea mai muncită și cu emoții victorie”

 

Costel Bogoșel a fost în culmea fericirii la finbalul meciului cu „U” Cluj și recunoaște că după primirea primului gol se mulțumea și cu un rezultat de egalitate. „Am câștigat mai greu ca-n celelalte partide din retur. A fost o victorie cu emoții dar foarte muncită”, a declarat antrenorul de la CS Universitatea Vasile Goldiș. „Ne-au dominat categorit în prima repriză, când au avut și două ocazii foarte mari. După ce am egalat prin Bota i-am dominat la toate capitolele”, a mai spus Bogoșel. Altfel, astăzi, tot lotul va fi prezent în calea Aurel Vlaicu, pentru a vedea meciului UTA-Târgoviște.

 

 

„U” Cluj – CS Universitatea Goldiș 1-2
Stadion: Clujana, spectatori: 500.
Au marcat: Dolha 63 / Bota 66, Cr.Luca 77, 83.

 

„U”: Fărcaș – Ungurușan, Szilagyi, Marincău, Iuhas – Buș, Dolha (68 Budean), Soporan, Borza – Șântejudean (73 Băd), Șuteu (58 Sanda).
Antrenor: Gică Mihali.

 

CSU: Pășcălău – Filaret, Aldea, Lung, Negrita – Turcaș, C.Roșca, Bota (75 Nicolau), Găldeanu (8 Paina)  – A. Drăgan (54 Țârlea), Cr.Luca.
Antrenor: Costel Bogoșel.

 

Arbitru: Ciprian Danșa (Oradea)
Asistenți: Florin Hîncă (Aiud), Nicolae Megheșan (Târgu Mureș).
Observator FRF: Tiberiu Satmari (Târgu Mureș).

 

Jucătorul meciului: Cristian Luca
 

 

articol scris de Daniel Berar

 

29 Mar. 2009, 16:33 Campionat
Pe aceeași temă