„Sub cerul liber!” ASU Politehnica cheamă timișorenii să doarmă o noapte, iarna, pe stadion. Acțiune caritabilă inedită pusă la cale de alb-violeți

Marius ANGHEL 12 Nov. 2018, 16:09 Campionat

ASU Politehnica încearcă să se implice și în viața socială, pe lângă activitățile fotbalistice, iar în luna decembrie a pregătit o acțiune mai mult decât inedită, „Sub cerul liber”. Evenimentul va fi una cu scop caritabil, gândit pentru oamenii fără adăpost, iar timișorenii sunt invitați să doarmă pe gazonul de pe Stiința, unde vor fi proiecții de filme, dar se va și cânta.

Evenimentul „Sub cerul liber” va avea loc în 7 decembrie, în intervalul orar 22:00 – 07:00. Participanții vor avea ocazia să simtă cum doarme o persoană fără adăpost iarna. Timișorenii sunt invitați cu haine groase, izoprenuri și saci de dormit. Lângă stadion va fi amenajat un foc de tabară, iar voluntarii de la Druckeria vor împărți ceaiuri calde și cafea caldă. Vor fi proiectate filme din expedițiile alpinistului timișorean Horia Colibășanu, un „obișnuit” al expedițiilor în Himalaya, și, de asemenea, va fi și un fundal muzical întreținut de chitariști.

Fiecare participant înseamnă bani în plus pentru oamenii fără adăpost

De asemenea, cei de la ASU Politehnica vor transmite live pe rețelele de socializare, în timp real, de la eveniment. De asemenea, organizatorii vor posta și fotografii, și încurajează toți participanții să facă la fel, cu hashtagul #subcerulliber.

Companiile timișorene implicate în proiect vor dona o sumă fixă pentru fiecare participant înscris. În plus, în luna februarie, se va organiza un dineu la care toți participanții vor primi medalii. Tot atunci, vor fi licitate și fotografiile realizate de la evenimentul din decembrie.

Toți banii adunați vor fi folosiți pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost.

Articol scris de Anda DELIU

 

Marius ANGHEL 12 Nov. 2018, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă