Stere, reconfirmat pe banca Brașovului după eșecul de la Mediaș. Antrenorul a intenționat să-și dea demisia: „Concluzia o vom trage zilele următoare”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2016, 12:01 Campionat
Stere, reconfirmat pe banca Brașovului după eșecul de la Mediaș.** Antrenorul a intenționat să-și dea demisia:

FC Brașov a mai făcut un pas greșit în lupta pentru calificarea în play-off. După eșecul de la Arad și victoria de acasă cu Unirea Tărlungeni, „stegarii” s-au întors, marți seară, fără puncte de la Mediaș, după desfășurarea meciului din etapa a 21-a a Ligii 2. Elevii lui Mihai Stere au cedat cu 1-2 în derbiul cu Gaz Metan, ambele goluri ale gazdelor fiind marcate de Gavra, atacant care în iarnă a fost propus de Gheorghe Hagi la FC Brașov!

Înfrângerea a tensionat atmosfera în vestiarul „stegarilor”, iar Mihai Stere intenționa aseară să demisioneze! Antrenorul a avut la finalul meciului de la o discuție cu șefii clubului și le-a cumunicat acestora că ia în calcul varianta demisiei! Cele două eșecuri din campionat, problemele majore de la club, dar și o relație deteriorată cu câțiva jucători erau motivele sale. „Mai bine renunț acum”, a fost mesajul lui Stere imediat după joc. Antrenorul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile.

Miercuri dimineață, Stere a avut o discuție cu președintele interimar al Consiliului de Administrație al FC Brașov, Gheorghe Popa, și a fost reconfirmat pe banca tehnică. „Am avut o discutie Stere și am decis ca el să continue ca antrenor principal. Stere are credit total din partea conducerii”, a declarat Gheorghe Popa pentru Monitorul Expres. La rândul său, Stere a spus că „tot ce fac este pentru interesul echipei, grupul este cel mai important. Am făcut si greșeli pe care mi le asum, dar concluzia o vom trage zilele următoare”.

„În meciul de astăzi ne-au lipsit golurile. Noi am venit la Mediaș să jucăm fotbal, am jucat bine și în prima repriză și în a doua și cred că meritam un punct din acest meci. Arbitrajul? Am stat mai mult cu ochii închiși! Nu am văzut decât faza din minutul 90 atunci când jucătorul de la Mediaș a simulat o accidentare, am pierdut 40 de secunde, iar după ce a stat zece secunde în afara terenului a fost lăsat să intre din nou pe teren și au creat superioritate de 2 contra 1. Arbitrajul „foarte, foarte bun”. Dacă am avea astfel de arbitraje cu siguranță, noi, FC Brașov, am promova. Am arătat că jucăm fotbal, că jucăm ofensiv, dar se pare că nu e este de ajuns să câștigi puncte”, a declarat Stere marți seară, după meciul cu Gaz Metan.

Următorul meci al „stegarilor” este programat duminică, pe teren propriu, cu „U” Cluj. Altfel, fundașul Ionuț Puțanu a ajuns astăzi la Brașov și va începe antrenamentele cu echipa.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 09 Mar. 2016, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă