Stăvărache, călare pe arbitri! Nu și pe situație

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 15:48 Campionat
Stăvărache, călare pe arbitri!** Nu și pe situație

Desi Consiliul Local Bacau este principalul finantator al divizionarei B Sport Club, primarul Romeo Stavarache nu si-a gasit timp, pâna sâmbata, sa ajunga la vreun meci de campionat jucat acasa in acest sezon de echipa lui Viorel Tanase.

Contra Berceniului, Stavarache a luat o piatra-n gura, facându-si prezenta in tribunele stadionului „Aerostar”. Mai mult decât atât, in pauza, primarul si-a facut drum si pâna la vestiare, pentru a lua la rost brigada de arbitri condusa (prost) de Teodor Craciunescu.

Insotit de presedintele SC-ului, Liviu Goian, primarul Stavarache a incercat fara succes sa patrunda in cabina arbitrilor, fiind oprit de observatorul meciului! Stavarache l-a asteptat pe Craciunescu sa iasa pentru derularea mitanului secund, reprosându-i in mod special lovitura de la 11 metri din care Berceniul a deschis scorul.

„Nici vorba de penalty”, a rabufnit edilul când a revenit in tribuna oficiala. „Da, dar nici echipa nu joaca nimic”, i-au replicat spectatorii. Interesant este ca interventia lui Stavarache asupra arbitrilor a ramas fara efect (exceptând, desigur, raportul intocmit de Craciunescu), prestatia trio-ului in negru fiind la fel de slaba si in partea a doua a meciului.

La final, primarul Bacaului s-a indreptat din nou la vestiare. Negru de suparare (pe maniera de arbitraj, dar nu numai), Stavarache a impartasit ideea ca s-ar impune o schimbare la echipa. Un suporter i-a strigat „adu-l pe nea” Ghita Poenaru”, insa Romeo Stavarache n-a dat niciun raspuns, lasând impresia ca nu e deloc calare pe situatie.

Sursa: Deșteptarea

Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă