Stângă: „Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul jocului în totalitate”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 00:05 Campionat
Stângă:**

CS Universitatea Craiova a debutat cu stângul în partea a doua a sezonului ligii secunde, fiind înfrântă cu 2-1 pe teren propriu de principala contracandidată la promovare, ASA Târgu Mureș. Oltenii au pierdut acest joc în repriza secundă, atunci când au primit două goluri, în prima parte înscriind și ratând alte câteva ocazii importante.

Antrenorul CS Universității Craiova regretă că alb-albaștrii nu le-au putut aduce o bucurie suporterilor olteni, prezenți într-un număr destul de mare la stadion.

„Este păcat, pentru că ne-am pregătit foarte bine și nu am reușit să ne ridicăm la nivelul jocului în totalitate. Este dureros că au fost atâția suporteri alături de noi și i-am mulțumit foarte puțin. Încercăm să ne revenim după acest eșec. Trebuie să muncim în continuare, avem o săptămână grea la capătul căreia ne așteaptă un meci dificil. În repriza a doua, adversarul a fost mai proaspăt, mai lucid, a reușit să câștige mai multe baloane, a reușit să controleze jocul. A fost greu de controlat jocul, pentru că am fost neinspirați și nu am reușit să gestionăm bine momentele. De reproșat nu pot să-mi reproșez nimic, pentru că au fost atât de multe schimbări în ultima săptămână, încât a trebuit, la rândul meu, să fac multe modificări la nivel de prim 11 și de bancă”, a spus Ovidiu Stângă la finalul meciului.

Stângă a explicat și de ce Dacian Varga nu s-a aflat în lotul pentru acest meci: „Varga a fost răcit, nu a participat nici ieri la antrenament. L-am scos din grup, pentru că poate să aibă un virus care să-l dea echipei și am fi avut mai multe probleme”.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 00:05 Campionat
Pe aceeași temă