Stângă: „Mergem să câștigăm la Satu Mare”

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 19:30 Campionat
Stângă:** „Mergem să câștigăm la Satu Mare

Antrenorul Universității Craiova este decis să recupereze la Satu Mare punctele pierdute cu ASA Târgu Mureș. Ovidiu Stângă a spus la conferința de presă de ieri, că țintește victoria în deplasarea de la Satu Mare, un argument în plus fiind revenirea jucătorilor răciți pentru jocul din prima etapă a primăverii.

„Este un meci tipic de divizia B. Mergem să câștigăm, trebuie să și putem, să demonstrăm că avem forța să învingem orice adversar. Jucătorii care au acuzat răceală la meciul cu ASA Târgu Mureș și-au revenit, sunt apți pentru jocul de la Satu Mare. Au revenit cei cu probleme medicale, mai avem două antrenamente, astfel încât mai avem timp să umblăm la moralul echipei. Varga va fi cu siguranță în primii 18, depinde doar de el dacă se va impune printre titulari” a comentat Stângă

Antrenorul Universității consideră că jucătorii vor trebui să fie mai concentrați în derby-uri:  „Avem explicații profesioniste după eșecul cu ASA, dar țin de interior. Am observat și eu că echipa nu funcționează la parametrii optimi în derby-uri. Intervine moralul echipei, individual cum se mobilizează fiecare în parte. Important este că avem forța să le remediem și să câștigăm următoarele meciuri”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 19:30 Campionat
Pe aceeași temă