Stângă: „E meci important cu ASA, dar nu decisiv”

Cosmin STAICU, Mihai Andries 27 Feb. 2014, 17:53 Campionat
Stângă:** „E meci important cu ASA, dar nu decisiv

Antrenorul Ovidiu Stângă a vorbit despre derby-ul cu ASA Tg. Mureș, afirmând că un punct nu ar fi deloc de neglijat, ținând cont de faptul că se întâlnesc cele mai bune echipe din serie.

„După investițiile care s-au făcut, CSU și ASA sunt cele mai bune echipe din serie, dar acest lucru trebuie arătat și pe teren. Este un meci important, dar nu decisiv. ASA Târgu Mureș s-a întărit foarte mult, este o echipă puternică, dar au și puncte slabe, de care vom încerca să profităm. N”Doye este un câștig pentru divizia a doua, pentru nivelul la care se găsește Târgu Mureș acum. Am avut informații despre adversar, l-am studiat, acum să vedem cât de bine punem în practică aceste date. Putem câștiga, dar nici egalul nu ar fi rău, orice punct este important. Un joc bun, cu ocazii de gol ar fi Mărțișorul nostru pentru ziua de 1 martie”, a comentat tehnicianul liderului seriei a II-a.

Stângă a vorbit și despre problemele de la FCU: „Matematic, ar fi bine pentru noi să se retragă FCU din campionat, fiind că am pierdut 4 puncte în dubla cu ei, dar nu m-aș putea bucura de acest lucru”. Stângă a vorbit și despre problemele de efectiv: „Izvoranu are șanse zero să evolueze sâmbătă, Adi Ionescu este bine din punct de vedere medical, dar fizic nu este sută la sută. Pleșan se antrenează normal și există posibilitatea să joace sâmbătă”. Întrebat dacă pe adresa clubului a sosit vreo convocare pentru Ferfelea înaintea disputei România – Argentina, Stângă a spus: „Nu am fost încă sunați de nea Piți, datoria mea este să-i antrenez pe băieți, să-i aduc la un nivel cât mai bun. Dacă vor fi jucători de la Craiova chemați la echipa națională, pentru noi va fi o mândrie”.

Sin și Ganea cred într-o victorie

Jucătorii Universității Craiova consideră că au forța necesară pentru a câștiga duelul cu ASA. Ieri au vorbit despre meci jucătorii de bandă ai lui Stângă, Sin și Ganea. „În prima etapă, cu Bistrița, au fost 15.000 de oameni în tribune și nu am reușit să câștigăm. Îmi doresc ca sâmbătă să fie la fel de mulți suporteri, cu care să ne bucurăm la final de victorie. În opinia mea avem o echipă mult mai puternică decât în prima parte a sezonului”, a spus Andrei Sin. Cristi Ganea spune că echipa este pregătită pentru victorie: „Este un meci important pentru noi, mergem la victorie, sunt trei puncte importante puse în joc, dar meciul nu este decisiv. Au jucători buni, s-au întărit și ei ca și noi, dar soarta punctelor va fi decisă pe teren. Îmi doresc ca noi să fim cei care vom câștiga sâmbătă”.

Ținând cont că meciul se joacă pe 1 martie, toate doamnele și domnișoarele beneficiază de intrare liberă la partida dintre Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș. Totodată, copiii până la vârsta de 14 ani vor avea acces liber pe stadion, dacă sunt însoțiți de un adult.

Ivan a marcat pentru naționala under 17

Într-un joc amical disputat marți, la Belgrad, echipele naționale de juniori sub 17 ani ale Serbiei și României au terminat la egalitate, scor final 2-2. La pauză era 1-0 pentru tricolori, datorită golului marcat de atacantul de la CS Universitatea, Andrei Ivan. Antrenorul Constantin Gâlcă a folosit echipa: Tordai – Vlad (Cazan), Nedelcu, C. Manea, Panait (Cojocaru) – Pham, Tilinger (Târcoveanu), Vălceanu, Stoica (A. Manea) – A. Ivan, Patrick Petre (Ghiunghiuș).

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Mihai Andries 27 Feb. 2014, 17:53 Campionat
Pe aceeași temă