Stângă: „Am avut rezultate fantastice. Vom avea o altă față în 2014”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 14:07 Campionat
Stângă:**

Antrenorul Universității nu se aștepta la un parcurs atât de bun al echipei în această toamnă. El spune că este, în primul rând, meritul băieților, care au reușit să se mobilizeze exemplar.

Ovidiu Stângă a concluzionat la finalul partidei cu Metalul: „A fost un joc foarte greu prin faptul că a fost terenul impracticabil. Fiind ultima etapă din acest an calendaristic, mă bucur că am terminat cu o victorie. Mă bucur că am reușit să marcăm repede, bineînțeles cu greșeala apărării echipei din Reșița. Dar așa este la fotbal: atât timp cât pui presiune adversarul greșește. Din punctul meu de vedere a fost un rezultat meritat, țin să felicit Reșița pentru modul cum abordează jocurile”.

Cât privește evoluția per-ansamblu a alb-albaștrilor în această toamnă, antrenorul Universității a spus: „Sunt rezultate peste așteptări, dacă cineva îmi zicea atunci când am preluat echipa că vom avea aceste rezultate care să ne aducă pe primul loc nu-l credeam. Dar cu ajutorul băieților, a modului cum au arătat meci de meci, ținând cont de accidentări, de problemele care au existat în această echipă de-a lungul acestei perioade, eu cred că am avut rezultate fantastice. Este îmbucurător faptul că am terminat pe primul loc, că am încheiat cu o victorie, urmează o perioadă de vacanță, în care, cu siguranță ne vom întări. Vom avea o altă față în 2014″.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 14:07 Campionat
Pe aceeași temă