Stancu: „Vom avea un meci destul de greu cu FC Olt”

14 Mar. 2012, 08:09 Campionat
Stancu: „Vom avea un meci destul de greu cu FC Olt

Căpitanul de echipă al celor de la Alro, Ionuț Stancu, se așteaptă la un joc dificil cu FC Olt. Favorită prin prisma clasamentului, mijlocașul este de altă părere, precizând că șansele sunt egale.

Doar câteva zile au mai rămas până la startul returului de campionat în care Alro primește vizita celor de la FC Olt. Căpitanul de echipă al grupării aluministe, Ionuț Stancu, spune că întâlnirea va fi abordată cu multă seriozitate pentru că misiunea obținerii punctelor puse în joc nu va fi deloc ușoară.

„Este un meci de campionat, cu o echipă din punctul meu de vedere foarte bună, noi tratăm foarte serios acest joc pentru că trebuie să câștigăm cu orice preț. Nu există nicio presiune în acest moment pentru că știm foarte bine ce avem de făcut, intrăm conectați la fiecare meci. Prima partidă este cea mai grea, întâlnim o echipă foarte bună și o să avem un meci destul de greu. La ora jocului trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere, iar în același timp trebuie să respectăm foarte mult adversarul, să ne respectăm pe noi ca și jucători de fotbal, să respectăm acest club, să facem tot ce ne stă în putință să reușim să avem rezultate pozitive”, a declarat Stancu.

„Șansele sunt egale”

Mijlocașul celor de la Alro, Ionuț Stancu, consideră că echipa mai bună va reuși să tranșeze meciul în favoarea sa. Purtătorul banderolei de căpitan este optimist în privința parcursului în returul de campionat, iar rezultatele pozitive sunt așteptate ca urmare a practicării unui fotbal plăcut.

„Plecăm de la 0-0, amândouă echipele au șanse egale, în meci o să vedem care echipă o să câștige. Din punctul meu de vedere, echipa care va fi mai bună va câștiga. Atmosfera este destul de bună, nu sunt motive să nu fie așa, suntem încrezători că putem realiza mai multe lucruri bune decât anul trecut. Noi vrem să jucăm fotbal, să o facem cât mai bine, iar rezultatul îl vom vedea la final. Dacă va fi pozitiv pentru noi ar fi foarte bine, ne dorim din suflet, dar nu plecăm de la început cu prima șansă. V-am spus, FC Olt este o echipă foarte bună, cu antrenor bun, care știe foarte bine ce are de făcut, ne cunoaște foarte bine pe noi ca și echipă, și ei ca și noi încercăm să jucăm cât mai bine și să câștigăm”, a mai spus Stancu despre derby-ul cu FC Olt.

Meciul cu FC Olt se va disputa pe stadionul 1 Mai, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

sursa: Gazeta Nouă

14 Mar. 2012, 08:09 Campionat
Pe aceeași temă