Stanciu: „Visam la o mini-Barcelona, dar ne-au readus cu picioarele pe pământ”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 12:23 Campionat
Stanciu:**

ASA Târgu Mureș a reușit o victorie ușoară la primul meci cu Adrian Falub pe banca tehnică. Transilvănenii au făcut instrucție cu CS Mioveni, învingându-i cu 4-0 printr-o triplă a lui Verdeș și un gol al lui Huiban.

Despre meciul cu argeșenii a vorbit Daniel Stanciu, directorul general al echipei ASA. „Experiență ca asta n-am mai trăit niciodată. Au fost trei partide destul de ciudate, pierdute cu același scor, 0-1! Acum e bine, am bătut cu 4-0 … Visam la o mini-Barcelona, dar au venit, rând pe rând, echipe precum Vâlcea, Bihor sau FC Olt și ne-au readus cu picioarele pe pământ.

Ne bucurăm pentru că am reușit să-l aducem pe Falub, care a adus un suflu nou la echipa. E adevărat că avem și cel mai bun lot din această serie.„, a spus Stanciu la Sport Total FM.

Oficialul mureșenilor crede că adevăratul campionat începe odată cu play-off-ul, însă până atunci au un meci greu la Bistrița pe care îl vor trata cu încredere după ultimul rezultat înregistrat. Stanciu nu crede că CS Universitatea are dreptul la promovare. Totodată, acesta vrea schimbarea ROAF pentru că nu mai vrea să trăiască în incertitudine.

„Acum abordăm cu altă încredere meciul de la Bistrița, echipa pe care putem să o batem. Va fi o minifinală pentru play-off. Adevăratul campionat va începe odată cu meciurile din play-off. Să vedem ce va fi, pentru că CS U Craiova nu ar avea drept de promovare la primul an de la înființare. Plus că ea este afiliată provizoriu deocamdată. Să vedem dacă va fi afiliată la FRF, dar în niciun caz nu va putea promova. Noi nu cred că vom avea probleme la licențiere, îndeplinim toate condițiile.

S-au întâmplat multe anomalii înaintea Adunării Generale a FRF în care s-a ales noul președinte și nu știm cine a votat și cine nu. Au fost prezenți oficiali ai cluburilor care urmau să fie dezafiliate, dar și oficiali ai cluburilor care urmau să fie afiliate. Ar trebui să se facă lumină în acest caz pentru că nu putem trăi în incertitudine. Să vedem acum dacă se va schimba ceva și cu acest ROAF, pentru că zici că o biblie la cum arată acum. Ar trebui să fie cât mai concret și cât mai simplu.”, a mai declarat Daniel Stanciu, în emisiunea „Liga de wekeend”.

Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 12:23 Campionat
Pe aceeași temă