Stanciu clarifică scandalul de la ASA – CSU: „Jucătorii n-au fost sunați de conducerea Craiovei”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2013, 16:12 Campionat
Stanciu clarifică scandalul de la ASA - CSU:**

Președintele lui ASA Târgu Mureș spune că a fost înțeles greșit când a spus că au fost persoane care i-au contactat jucătorii, înaintea partidei cu CSU Craiova și că nu a acuzat pe nimeni din conducerea oltenilor.

„A fost ca la telefonul fără fir. Eu am declarat ceva și s-a înțeles altceva. Am spus că 4 jucători au venit la mine și mi-au spus că i-a contactat „X” și „Y” ca să ceară informații despre cum va arăta primul „11″ și i-au chemat la o cafea. Știu cine sunt, dar nu vreau să le dau numele deocamdată. Le voi spune probabil miercuri, la Comisie. Nu sunt persoane din conducerea Craiovei și n-am spus că i-au sunat să le ofere bani. Chiar îi cunosc pe cei de la Craiova și știu că sunt oameni de caracter, care nu se pretează la așa ceva. Atât am spus și am înregistrarea video. Restul sunt invenții”, a lămurit situația Daniel Stanciu.

„Lincar a sunat un jucător, în august, nu acum”

În ceea ce privește acuzele la adresa lui Erik Lincar, oficialul lui ASA spune că s-a referit la faptul că antrenorul a contactat un jucător, pentru a-l transfera, înainte de începerea sezonului, nicidecum înaintea jocului. „Și acolo am fost înțeles greșit. Eu am spus că Lincar a sunat un jucător de la noi, în august, să-i propună să meargă la Craiova. Jucătorul mi-a spus și l-am sfătuit să-i spună lui Lincar să facă o ofertă și până atunci să se pregătească cu echipa a doua, pentru că jucătorul dorea să plece. I-am spus că nu e normal ca un antrenor să contacteze un jucător sub contract și că trebuie să vorbească prima dată cu clubul. Asta a fost tot”, a povestit Stanciu.

Articol scris de Vlad Măcicășan

Foto: Valics Lehel (Mureș.ro)

Marius ANGHEL 30 Sep. 2013, 16:12 Campionat
Pe aceeași temă