Stanciu către FRF: „Situația din seria a II-a trebuie știută înaintea play-off-ului. La ora asta, nu știm cine poate promova și cine nu”

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 15:24 Campionat
Stanciu către FRF:**

Managerul general al echipei ASA Târgu Mureș, Daniel Stanciu, a făcut din nou un apel către actuala conducere a FRF pentru a rezolva problemele echipelor care vor trage la promovarea în Liga 1. Oficialul a făcut trimire în special la CS U Craiova, echipă care nu poate promova, nefiind afiliată FRF-ului la ora actuală.

„CS U Craiova este o echipa care nu este afiliată FRF-ului, deci nu poate promova!”

„Am cerut noii conduceri, nu în mod oficial, să se facă lumină în Seria a II-a până începe play-off-ul. Sunt câteva echipe care nu pot promova, iar una nici măcar nu are de ce să-și depună dosarul de licențiere. La ora actuală e foarte complicat, iar cine ar putea lua o decizie în mod direct își asumă un mare risc, și mă refer la CS U Craiova. Este o echipă care nu este afiliată FRF-ului! Noi nu știm dacă meciurile acestei echipe vor fi declarate nule sau nu. Nu știu dacă vreo comisie are puterea legală de a lua o decizie în aceste caz …Cea mai mare problemă e la CS U Craiova. M-am întâlnit cu domnul Ștefan Stana, membru în Comitetul Exectiv al FRF, să ceară din partea mai multor cluburi o clarificare, pentru că se termină campionatul și nu știm cine promovează și cine nu. Noi am schimbat denumirea, din FCM în ASA, dar n-am schimbat sediul, nici cif-ul și nici acționariatul, deci n-am vrut să scăpăm de datorii, a declarat Daniel Stanciu, în emisiunea „Trafic Sport” de la Sport Total FM.

Sursa: Sport Total FM
 

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă