Stanciu: „ASA Târgu Mureș joacă fotbal, în timp ce alții antrenează pe la conferințe de presă”

Marius ANGHEL 08 May. 2014, 16:10 Campionat
Stanciu:**

ASA Târgu Mureș își mai adaugă trei puncte în clasamentul play-off-ului! Roș-albaștrii au învins cu scorul de 1-0 în întâlnirea disputată ieri la Bistrița în compania formației Gloria, prin golul reușit de N”Doye în minutul 81, din lovitură de la 11 metri.

Directorul general al echipei ASA Târgu Mureș, Daniel Stanciu, are încredere în echipa pe care o conduce și merge în continuare pe fapte și nu doar pe vorbe. „Am intrat în acest play-off pentru a-l aborda cu seriozitate și multă atitudine, ceea ce am arătat până în momentul de față. Îmi doresc, fără dar și poate, să scoatem maxim de puncte din toate meciurile rămase de disputat. Până în prezent s-a demonstrat că echipa ASA Târgu Mureș are valoare, datorită lotului extraordinar și staff-ului tehnic care într-un mod profesionist a știut să-i capaciteze pe jucători la importanța meciurilor din play-off. Totodată, este meritul conducerii care a demonstrat că are valoare de Liga I. Așadar, ASA Târgu Mureș joacă fotbal, în timp ce alții antrenează pe la conferințe de presă”, a afirmat Daniel Stanciu pentru Sportul Mureșean.

ASA Târgu Mureș va evolua în etapa următoare, sâmbătă, 10 mai, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu.Mureș, de la ora 19.00, în compania formației FC Olt Slatina.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Foto: Lehel VALICS

Marius ANGHEL 08 May. 2014, 16:10 Campionat
Pe aceeași temă