SSC Farul s-a despărțit de încă un jucător, al 13-lea: „Pentru mine începe o altă etapă”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2019, 14:38 Campionat

SSC Farul va trebui să transfere aproape un lot întreg de jucători în această iarnă, după ce prima parte a sezonului Ligii 2 a încheiat-o mult sub așteptările finanțatorului Ciprian Marica și a suporterilor constănțeni. „Marinarii” s-au clasat pe loc retrogradabil după 21 de etape, iar la puțin timp după desfășurarea ultimului meci oficial din 2018 a anunțat cei 12 jucători la care renunță. La scurt timp, încă un fotbalist s-a despărțit de Farul, astfel că numele de pe lista disponibilizărilor a ajuns la 13.

Fundașul Gabriel Frîncu (31 de ani) și-a anunțat pe pagina sa de facebook despărțirea de SSC Farul. „După aproape 6 luni, cu entuziasm și dorința unui nou început, pentru mine începe o altă etapă. Fotbalul înseamnă din perspectiva mea: pasiune, disciplină, respect, plăcere, satisfacții, împlinire, prietenie, fair-play și educație, motiv pentru care drumul meu alături de SSC Farul Constanța se termină. Vreau să mulțumesc celor din staff-ul tehnic și conducerii clubului pentru lecția care m-a determinat să progresez și să conștientizez că sunt mai bun și le urez succes în realizarea obiectivelor”, a postat Frîncu, care ajunsese la SSC Farul după ce promovase cu Petrolul în Liga 2, însă n-a fost păstrat în lot.

Gabriel Frîncu a evoluat în doar cinci meciuri, în toate ca integralist, pentru SSC Farul în prima parte a sezonului Ligii 2. În cariesa sa a mai trecut pe la FC Zagon, FC Brașov, Unirea Tărlungeni, Othellos, ASIL și Petrolul.

Rafael Licu, Rareș Răclau, Yanis Roumadi, Ciprian Dombrovoschi, Tudor Țăranu, Marius Tudorică, Răzvan Prodan, Georgi Stavrev, Kevin M’Baka, Marius Dumitrașcu, Andrei Apostolache și Albert Robu sunt ceilalți jucători care s-au despărțit de SSC Farul.

Echipa constănțeană are programată reunirea pe 14 ianuarie, iar după o primă parte a pregătirii pe care o va desfășura pe plan local va merge apoi într-un stagiu în Antalya.

„Mai avem doar zece jucători, după ce ne-am despărțit de aproape 20, atât cei de la echipa a doua, pentru că acest club are și un satelit în Liga a 4-a. Vrem să contruim ceva solid. Într-un lot vorbim de minim 24 de fotbaliști, probabil vor veni unii și în probe. Ne gândim să mergem în cantonament cu 30 de jucători și vom decide apoi cine va rămâne”, a spus Ciprian Marica.

Marius ANGHEL 08 Jan. 2019, 14:38 Campionat
Pe aceeași temă