Speranțe de mai bine pentru Voința Sibiu

22 Jul. 2012, 10:00 Campionat
Speranțe de mai bine pentru Voința Sibiu

Finanțatorul Voinței Sibiu, Ioan Hămbășan a anunțat că, începând cu acest sezon, nu va mai susține de unul singur formația din orașul de pe Cibin și că, încă de săptămâna viitoare, are semnale că un potent om de afaceri i se va alătura în acționariat. Există și speranțe de mai bine, acționarul divizionarei secunde spunând că așteaptă sprijin și din partea Consiliului Local, dar și din partea mai multor oameni de afaceri.

„€œCred că se consolidează ceva serios, am avut discuții cu câțiva oameni de afaceri. Săptămâna viitoare vom întări staff-ul tehnic și în acționariat mai vine cineva puternic, care își dorește să fie alături de noi. Așteptăm și Consiliul Județean și mai mulți oameni de afaceri”, a declarat Ioan Hambasan, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „œ€œFotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„€œ€œLipsa de experiență, atât a mea cât și a antrenorului Alexandru Pelici, cred că a dus la insuccesul nostru. Ștergem tot și încercăm să facem o echipă mai tânără, să punem baze mai solide la Sibiu. Vom începe cu pași mici, dar solizi„€œ, a adăugat acționarul grupării din orașul de pe Cibin.

Sibienii nu au avut bani de cantonament, astfel că își desfășoară pregătirile de vară la stadion. În primul meci amical, Voința a remizat, scor 1-1, cu CSM Râmnicu Vâlcea: „€œ€œAm jucat primul meci de pregătire din această vară cu Râmnicu Vâlcea. Scorul a fost 1-1, pe o căldură mare. A fost un meci greu, dar bun. Avem un cantonament local, la stadion, pentru că nu ne-am mai putut permite să plecăm undeva. Am preferat să fim mai liniștiți”€œ.

Sursa: Sport Total FM

22 Jul. 2012, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă