„Sper că ne-am descătușat”

02 Apr. 2012, 12:47 Campionat

„Principalul” celor de la Alro, Daniel Mogoșanu, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul câștigat pe teren propriu, în fața formației Unirea Alba Iulia. Echipa slătineană s-a impus în această partidă cu scorul de 2-1 și s-a apropiat de podiumul seriei.

„Sper că ne-am descătușat. E o victorie de care aveam nevoie. Față de celelalte jocuri, băieții au avut atitudinea pe care mi-o doresc. Echipa a jucat la un alt nivel, tindem la mai mult. Am avut emoții pe final, a fost acel 11 metri și oaspeții au marcat. Este o victorie de moral. Crețu a arătat că atunci când apelez la el își face treaba. Muscă a jucat bine, el venea după o perioadă în care nu s-a pregătit cum trebuie, sper ca experiența lui să ne fie de folos”, a spus antrenorul formației de pe malul Oltului.

Mogoșanu își dorește ca aluminiștii să obțină rezultate bune în cele două jocuri pe care le vor disputa săptămâna viitoare.

„Urmează două meciuri grele. Miercuri jucăm la Severin, iar apoi ne așteaptă jocul cu UTA. Sperăm să luăm cât mai multe puncte ca să rămânem acolo, sus, în clasament. Nu știu dacă m-ar mulțumi un egal la Severin. Noi jucăm toate meciurile să câștigăm, dar un punct în deplasare poate fi un rezultat bun”, a mai declarat Daniel Mogoșanu.

Sursa: Olt TV

02 Apr. 2012, 12:47 Campionat
Pe aceeași temă