Sorin Bălu: „Am pățit ca la Pâncota, dar scorul mi se pare exagerat”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 20:36 Campionat
Sorin Bălu:**

Antrenorul echipei FC Caransebeș, Sorin Bălu, a recunoscut că victoria CSM-ului este una meritată și acuză erorile defensivei sale.

„A fost o victorie meritată a Vâlcii, am pățit ca la Pâncota, nici nu ne-am pus bine în teren, am greșit neforțat de adversar, doi jucători ai mei au alunecat consecutiv și s-a făcut 1-0. Apoi, zic eu că am echilibrat situația, iar în repriza a doua, cred că, după marcarea golului, vreo 15 minute, echipa noastră a venit peste Vâlcea. Cu un pic de șansă puteam egala. Dacă reușeam să egalăm nu cred că mai pierdeam. Noi am luat golurile pe un șut și trei greșeli, asta nu diminuează meritele celor de la CSM, victoria lor e meritată, dar scorul mi se pare exagerat, raportat la ce s-a întâmplat pe teren” a declarat Sorin Bălu la conferința de presă.

Tehnicianul celor de la Caransebeș spune că obiectivul echipei sale rămâne salvarea de la retrogradare. „Nu poate fi alt obiectiv decât salvarea, am fost realist de la început, că alte perosane s-au hazardat să arunce alte obiective, e problema lor, noi știam foarte clar care este valoarea noastră. Seria este una foarte echilibrată, fiecare echipă poate bate pe alta, indiferent de locul de desfășurare, cu un plus pentru Poli Timișoara și Mioveni”.

„Acum ne-am sfințit stadionul, poate nu vom mai avea ghinion”

Sorin Bălu recunoaște că există o rivalitatea între cele două conjudețene, FC Caransebeș și Metalul Reșița. „Este rivalitate, suntem două echipe din același județ, dar nu este o rivalitate dusă la extrem, fiecare formație vrea să câștige și să arate că e mai bună. Ne vom întâlni etapa viitoare, noi ne dorim să câștigăm, sincer, echipa noastră a făcut meciuri foarte bune acasă. Acum ne-am sfințit stadionul, poate nu vom mai avea ghinion”.

După nouă etape scurse până acum în Liga 2, FC Caransebeș se clasează pe locul 10 din 11 în Seria 2 și are 6 puncte acumulate.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 20:36 Campionat
Pe aceeași temă